Món Esport
El Barça podria treure un futbolista de Rússia

La invasió a Ucraïna per part de Rússia ha provocat que les competicions de futbol quedin suspeses a tots dos països. Davant d’aquest fet, la FIFA ha anunciat que permet a tots els jugadors estrangers que juguen a la lliga ucraïnesa o la russa fitxin per qualsevol altre equip de forma totalment gratuïta. Ara bé, els futbolistes que decideixin marxar d’aquests dos països hauran de tornar al seu actual equip el 30 de juny.

El FC Barcelona s’interessa en Douglas Santos

El diari Sport afirma que el Barça podria aprofitar aquesta situació per incorporar Douglas Santos, futbolista del Zenit de Sant Petersburg. Es tracta d’un jugador brasiler de 27 anys que ocupa la posició de lateral esquerre. Aquest defensa va arribar a l’equip rus l’estiu del 2019 i va consolidar-se com a titular des del primer moment. El sud-americà va fer quatre assistències durant el seu primer curs al Zenit. La seva segona temporada a Rússia va ser encara millor i va aconseguir tres dianes i va repartir vuit passades de gol. El rendiment de Douglas Santos en aquesta campanya fins que s’ha suspès la lliga russa estava sent força bo, ja que havia servit quatre assistències en poc més de la meitat de la competició. Abans d’arribar a Sant Petersburg, aquest futbolista també va destacar a l’Hamburg, on va jugar fins al 2019. El seu últim curs a Alemanya va ser força bo perquè va fer dues dianes i va repartir cinc passades de gol.

El Barça ja fa temps que vol reforçar la banda esquerra de la defensa, on només compta amb un efectiu, Jordi Alba. A principis de temporada, l’exentrenador culer, Ronald Koeman, havia utilitzat el lateral esquerre del filial Alex Balde. però aquest futbolista tan sols ha disputat un minut des de l’arribada de Xavi Hernández a la banqueta. Per tant, Jordi Alba acumula una càrrega de minuts espectacular. De fet, el quart capità del Barça tan sols s’ha perdut un partit en tot el 2022 i va ser per sanció. L’arribada de Douglas Santos seria molt profitosa per l’equip blaugrana perquè permetria a Xavi Hernández comptar amb un relleu al lateral esquerre durant els últims tres mesos de la competició. A més, el Barça no hauria de pagar cap cost per aquesta incorporació.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta té clars els quatre davanters que sortiran del Barça a l’estiu
Notícia: Joan Laporta té clars els quatre davanters que sortiran del Barça a l’estiu
Comparteix
Memphis Depay, Braithwaite, Luuk de Jong i Dembélé tenen molts números de no continuar a Barcelona
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Al Barça li podrien caure 40 milions del cel
Notícia: Al Barça li podrien caure 40 milions del cel
Comparteix
L'Aston Villa sembla disposat a exercir l'opció de compra per Philippe Coutinho

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa