Món Esport
Revelat el futur d’un jugador del Barça que ha tingut ofertes

El Futbol Club Barcelona continua en un moment clau per tal de construir un equip competitiu per la temporada vinent. És per aquest motiu que noms com els de Frenkie de Jong o Memphis Depay es troben a la corda fluixa per veure si continuen o marxen del club aquest estiu. No obstant això, també hi ha altres jugadors que són dubte respecte a la seva continuïtat, però segons ha informat el programa de ràdio del ‘Què T’hi Jugues’ de SER Catalunya, un d’ells ja quedaria resolt. I és que, segons ha informat el seu entorn més proper, el jove lateral dret del futbol Club Barcelona Serginho Dest continuaria vestint la samarreta blaugrana una temporada més.

Dest tindrà competència si s’anuncien nous fitxatges

Tot i que el Barça no ha renovat el lateral brasiler Dani Alves, Dest podria veure com l’arribada de jugadors com Azpilicueta podrien ocupar la seva posició si es completa el seu fitxatge pel Barça. I és que en el cas que Xavi volgués incorporar al jugador de la Comunitat de Navarra al seu onze, molt probablement ho hauria de fer a la posició del lateral dret, ja que el Barça disposa d’una situació d’overbooking amb la quantitat de centrals que disposa actualment el tècnic de Terrassa. Cal afegir que aparentment alguns com Lenglet estan a punt de marxar de l’equip tot i les complicades circumstàncies que té el club per buscar equips interessats en ells.

Serginho Dest, un lateral amb projecció que encara no ha destacat

El jugador dels Estats Units va aterrar a Barcelona després del seu pas per l’Ajax l’any 2020. El Barça va invertir més de 20 milions d’euros pel lateral que arribava a Can Barça amb l’objectiu d’omplir una posició que ha costat reforçar des de la primera marxa de Dani Alves del club blaugrana. Dest sempre ha destacat per ser un jugador de perfil ofensiu, el qual s’hi troba a gust cada cop que s’aproxima a la línia de fons trepitjant l’àrea rival per buscar la passada enrere i doblant els extrems per donar més profunditat al joc, però sembla que el seu estil no ha acabat d’encaixar amb el del Barça.

També cal esmentar que Dest ha patit diverses lesions que l’han impedit tenir una llarga continuïtat, fet que ha frenat la seva progressió com a jugador professional. Tot i això, sembla que el ‘iankee’ està a gust a Barcelona, tal com ho afirma el seu entorn, i pretén continuar fent un gran esforç per gaudir de més minuts al terreny de joc. A més a més, s’està construint una nova casa des de ja fa uns mesos, un fet que ens donava una pista de quin podia ser el futur de Dest amb el Barça.



Més notícies
Ronald Koeman, exentrenador del FC Barcelona | Europa Press
Koeman defensa les postures de dos jugadors que podrien marxar del Barça
Notícia: Koeman defensa les postures de dos jugadors que podrien marxar del Barça
Comparteix
Koeman esmenta que De Jong es vol quedar i defensa Memphis després del seu primer any amb el Barça
Raphinha, jugador del Leeds | Europa Press
El successor de Dembélé, cada vegada més a prop d’aterrar al Barça
Notícia: El successor de Dembélé, cada vegada més a prop d’aterrar al Barça
Comparteix
L'extrem Raphinha, pretès pel Barça, no viatja amb el Leeds a un stage de pretemporada a Austràlia
José Mourinho, entrenador de la Roma, durant la seva segona etapa al Chelsea | Chelsea FC
Christensen i la seva relació amb Mourinho
Notícia: Christensen i la seva relació amb Mourinho
Comparteix
El nou jugador del Barça, a més, es refereix a la possibilitat de retrobar-se amb Marcos Alonso i Azpilicueta
Jordi Cruyff, assessor esportiu del FC Barcelona | Europa Press
El Barça confirma que està a punt de tancar la sortida d’un jugador
Notícia: El Barça confirma que està a punt de tancar la sortida d’un jugador
Comparteix
Jordi Cruyff confirma que el Barça està a punt de tancar una nova sortida, tot apunta que serà Lenglet al Tottenham

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa