Món Esport
Koeman defensa les postures de dos jugadors que podrien marxar del Barça

L’exentrenador del Futbol Club Barcelona Ronald Koeman es troba a terres catalanes per presentar la segona edició de la Koeman Cup, una competició de golf benèfica que es disputa a la ciutat comtal. Durant l’acte, Koeman ha aprofitat per parlar amb els mitjans de comunicació i respondre diverses preguntes vinculades amb el Barça, on ha aclarit la postura que tenen dos dels futbolistes que han generat més dubtes respecte a la seva continuïtat a Can Barça.

Les paraules de Koeman sobre Frenkie de Jong i Memphis Depay

Ronald Koeman ha començat parlant del migcampista neerlandès Frenkie de Jong, deixant clara la postura del jugador en reafirmar que el que vol el futbolista és quedar-se a Barcelona tot i els forts rumors que han sortit durant les darreres setmanes, on se’l vincula amb el Chelsea FC i el Manchester United. “Jo sé la situació de Frenkie i ja ha dit que es vol quedar. La seva intenció és continuar al Barça. És l’única cosa que sé.”, ha dit el futur seleccionador dels Països Baixos.

També ha esmentat que parla sovint amb Memphis Depay, un jugador que ha defensat sense fer tremolar la veu i on ha destacat les seves aptituds per continuar jugant al Camp Nou. “En Memphis va venir l’any passat, va arribar de franc des del Lió i ha demostrat ser un gran jugador. Penso que és un futbolista pel Barça, per això el vam fitxar. Depèn de l’opinió de Xavi de si vol que continuï o no, però per mi, Memphis és indiscutible i és jugador pel Barça”, ha dit Ronald Koeman per concloure amb el tema. També cal esmentar que Memphis estaria disposat a continuar jugant pel Barça, ja que ha gaudit d’oportunitats amb Xavi a les banquetes tot i no ser indiscutible pel tècnic de Terrassa.

Koeman i el seu contacte amb Mamphis i Frenkie

Precisament, Ronald Koeman és un dels personatges que millor pot definir la situació en la qual es troben els dos jugadors dels Països Baixos del Barça, puix l’exentrenador blaugrana manté el contacte amb els futbolistes i encara més a conseqüència de ser el futur seleccionador del seu país a partir del gener de 2023. Així doncs, sap quines són les postures dels jugadors i els alaba recordant la feina que han fet des de la seva arribada a Barcelona.



Més notícies
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
El Barça es reuneix amb el Chelsea i progressa en el mercat de fitxatges
Notícia: El Barça es reuneix amb el Chelsea i progressa en el mercat de fitxatges
Comparteix
El Futbol Club Barcelona continua movent-se en el mercat i podria fitxar Azpilicueta i Marcos Alonso i deixar sortir el migcampista Frenkie de Jong
Raphinha, jugador del Leeds | Europa Press
El successor de Dembélé, cada vegada més a prop d’aterrar al Barça
Notícia: El successor de Dembélé, cada vegada més a prop d’aterrar al Barça
Comparteix
L'extrem Raphinha, pretès pel Barça, no viatja amb el Leeds a un stage de pretemporada a Austràlia
José Mourinho, entrenador de la Roma, durant la seva segona etapa al Chelsea | Chelsea FC
Christensen i la seva relació amb Mourinho
Notícia: Christensen i la seva relació amb Mourinho
Comparteix
El nou jugador del Barça, a més, es refereix a la possibilitat de retrobar-se amb Marcos Alonso i Azpilicueta
Jordi Cruyff, assessor esportiu del FC Barcelona | Europa Press
El Barça confirma que està a punt de tancar la sortida d’un jugador
Notícia: El Barça confirma que està a punt de tancar la sortida d’un jugador
Comparteix
Jordi Cruyff confirma que el Barça està a punt de tancar una nova sortida, tot apunta que serà Lenglet al Tottenham

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa