Món Esport
Christensen i la seva relació amb Mourinho

El Futbol Club Barcelona ha contractat un jugador amb una particularitat. I és que malgrat que encara té 26 anys, ja ha estat entrenat per alguns dels millors tècnics de l’època. Andreas Christensen ha jugat cinc temporades al Chelsea, que l’han permès rebre les lliçons de grans mestres del futbol. I un d’aquests ha estat José Mourinho.

El jugador va consolidar-se al filial dels blues la temporada 2014/2015, que va ser la segona de la segona etapa del portuguès a Stamford Bridge. Preguntat sobre aquesta experiència per Món Esport, el jugador ha demostrat que la té fresca malgrat que han passat ja vuit anys.

Vaig tenir una gran experiència amb ell. No vaig jugar gaires partits perquè era jove, però als entrenaments vaig aprendre com guanyar. Sempre em cridava, però ell és tot un guanyador. Organitzava l’equip com volia”. En termes col·lectius, aquell Chelsea va fer una gran temporada, en proclamar-se campió de la Premier League.

La trajectòria de Christensen al Chelsea de Mourinho

A més, en termes del jugador danès, Mourinho es va enamorar. El valorava molt. Tot i això, la circumstància esmentada de l’edat (tenia 18 anys a l’inici del curs) i, alhora, la ferotge competència en termes de centrals que hi havia va complicar la participació del danès amb els blues. La presència de jugadors contrastats i molt bons com John Terry, Gary Cahill o Branislav Ivanović van abocar que Christensen participés en només tres partits amb el primer equip. Això va provocar una cessió, per dues temporades, al Borussia Mönchengladbach.

Christensen admet que desitja retrobar-se amb Azpilicueta i Marcos Alonso

D’altra banda, Christensen també ha estat qüestionat per dos, de moment, excompanys seus de l’equip londinenc que estan a l’òrbita blaugrana: els defenses Marcos Alonso i César Azpilicueta. En relació a tots dos, ha expressat que “són grans amics meus i espero poder seguir jugant amb ells. Però encara no he conegut els companys d’aquí, que tenen molta qualitat”.

Christensen i la competència que trobarà a Can Barça

Dels dos defenses blues, Christensen ha passat a ser qüestionat pels blaugranes. Concretament, sobre la ferotge competència que trobarà a Barcelona amb, almenys, Gerard Piqué, Ronald Araujo i Eric Garcia. Però això, lluny de ser un contratemps, suposa un avantatge per al danès: “És una competició sana. Em farà treballar amb més força. Tots aquests jugadors són molt bons”. Finalment, preguntat per la qüestió estomacal que l’ha apartat de diversos partits en la seva etapa al futbol anglès, Christensen ha recalcat que està sa, que es troba bé i que està preparat per jugar a l’equip de Xavi.



Més notícies
Andreas Christensen, jugador del Barça | Europa Press
El motiu de l’enamorament de Christensen pel Barça i els seus ídols culers
Notícia: El motiu de l’enamorament de Christensen pel Barça i els seus ídols culers
Comparteix
El central danès també ha explicat la conversació que va tenir amb Xavi abans que es produís el fitxatge
Andreas Christensen, jugador del Barça | FC Barcelona
L’anècdota blaugrana de la infància de Christensen
Notícia: L’anècdota blaugrana de la infància de Christensen
Comparteix
Laporta explica una tendra història del flamant fitxatge del Barça
Andreas Christensen, nou jugador del FC Barcelona | Europa Press
L’enigmàtic problema de Christensen que preocupa els aficionats del Barça
Notícia: L’enigmàtic problema de Christensen que preocupa els aficionats del Barça
Comparteix
Christensen podria patir problemes de nervis que l'afectarien a l'estómac abans dels partits
L'anunci oficial del fitxatge d'Andreas Christensen | FC Barcelona
Andreas Christensen, nou jugador del Barça
Notícia: Andreas Christensen, nou jugador del Barça
Comparteix
El club ha fet oficial el fitxatge del defensa central danès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa