Món Esport
L’enigmàtic problema de Christensen que preocupa els aficionats del Barça

Aquest matí serà presentat Andreas Christensen com a nou jugador pel Futbol Club Barcelona, el defensa danès arriba lliure del Chelsea i firmarà el seu nou contracte per tal d’incorporar-se als entrenaments sota les ordres del tècnic Xavi Hernández. Christensen és un jugador que treu bé la pilota amb el peu i és bo defensant el joc aeri dels rivals, però té un problema que pot fer saltar les alarmes al barcelonisme. I és que Tuchel, actual entrenador del Chelsea, ha esmentat que Christensen desapareix dels partits en sobtades ocasions per qüestions personals.

El misteri de Christensen explicat pels seus exentrenadors

El Chelsea de Tuchel anava a jugar la final de la FA Cup contra el Liverpool quan en aquell mateix matí Christensen va comunicar a l’entrenador que no podia jugar el partit, un fet que va sorprendre a tothom quan el tècnic del Chelsea va explicar la situació en una roda de premsa prèvia a un partit de lliga de la Premier League. “Christensen va venir el matí del partit per dir-me que no estava llest per jugar. Ni per ser titular, ni per ser suplent. Tenia les seves raons, les quals són privades i confidencials, però no és la primera vegada. Com s’ha pogut veure en aquestes darreres setmanes, hem tingut la mateixa situació i no ha pogut jugar regularment.”, ha esmentat Tuchel respecte a la conducta del que serà nou defensa del Barça.

El nerviosisme i els problemes estomacals de Christensen

No obstant això, Tuchel, davant les incerteses que es van generar als mitjans de comunicació, va aclarir que no es tractava d’un acte de voluntarietat o disponibilitat, sinó que més bé es basava en un fet de possibilitat. “No crec que no volgués jugar, sinó que, més aviat, és un cas on no va poder jugar.”, va explicar el tècnic alemany quan li van repreguntar pel jugador. Molt probablement, Christensen no pot jugar per un excés de nervis, puix no seria el primer cop que es troba indisposat quan juga partits importants. I és que un altre exentrenador del danès, Maurizio Sarri, ja va esmentar que Christensen patia problemes estomacals. “Els dies de partit sempre li fa mal la panxa. No sé les raons, però sempre està molt nerviós.”, va esmentar l’italià en una roda de premsa.



Més notícies
Gavi, jugador del Barça | Europa Press
El motiu pel qual Gavi encara no ha renovat amb el Barça
Notícia: El motiu pel qual Gavi encara no ha renovat amb el Barça
Comparteix
El club revela les seves intencions amb el jove talent andalús
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
Laporta confirma que s’ha reunit amb l’agent de Cristiano Ronaldo
Notícia: Laporta confirma que s’ha reunit amb l’agent de Cristiano Ronaldo
Comparteix
Laporta ha evadit dir el nom de Cristiano, però ha confirmat una reunió amb el seu agent
Robert Lewandowski, jugador del Bayern, en un partit al Camp Nou contra el Barça de la temporada passada | Europa Press
La condició que hauria posat el Bayern al Barça a canvi de Lewandowski
Notícia: La condició que hauria posat el Bayern al Barça a canvi de Lewandowski
Comparteix
El club bavarès, molt dur amb el català en les negociacions pel davanter
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Lluís Pérez Jacas
Laporta explica per quin motiu no arriben més fitxatges al Barça
Notícia: Laporta explica per quin motiu no arriben més fitxatges al Barça
Comparteix
La segona palanca no es tancarà fins a la segona quinzena de juliol

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jg a juliol 07, 2022 | 13:54
    jg juliol 07, 2022 | 13:54
    "el Bayern de Múnich le ha dicho al Barcelona que no quiere cuotas en ningún acuerdo por Robert Lewandowski y que quiere todo el dinero por adelantado en efectivo porque el Bayern cree que el Barça no existirá dentro de uno o dos años". sacadoo de sport

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa