Món Esport
La condició que hauria posat el Bayern al Barça a canvi de Lewandowski

El Bayern de Munic hauria posat una condició capital al Futbol Club Barcelona en el marc de les negociacions que bavaresos i catalans estan mantenint pel davanter dels primers Robert Lewandowski. Segons el periodista alemany Raphael Honigstein, el campió alemany hauria demanat al club presidit per Joan Laporta que pagui cinquanta milions d’euros pel polonès sense cap variable ni quota… just quan es pretenia introduir variables en l’operació.

I és que segons Mundo Deportivo, s’haurien ofert quaranta milions d’euros més els variables en qüestió. Aquests no han transcendit. És a dir, no se sap si quins objectius pretenia el Barça que es poguessin bescanviar per més diners en l’operació. Hi ha clubs que accepten aquestes fórmules.

Per exemple, si el futbolista que venen assoleix un mínim de partits disputats, el club comprador haurà d’abonar més diners. És el que va fer precisament el Barça amb Ousmane Dembélé o amb Philippe Coutinho. En canvi, el Bayern voldria els cinquanta milions sencers i d’una tacada. Ni tan sols sense la possiblitat de posar quotes.

La duresa del Bayern amb el Barça

El club presidit per la llegenda Oliver Kahn, doncs, està demostrant una duresa força inusual en els mercats de fitxatges. Cal tenir en compte que el jugador vol marxar. Tot i això, els alemanys estan intentant complicar el màxim possible l’operació. Ja sigui amb negociacions complicades, o amb declaracions incendiàries. Recentment, el president d’honor del mateix equip, Uli Hoeness, ha lamentat que “el Barça vol fitxar Lewandowski quan tenia un deute de 1.300 milions d’euros fa sis mesos. A Alemanya estarien en fallida des de fa molt de temps”.

La pilota de Lewandowski, a la teulada del Bayern

La duresa esmentada, doncs, forma part d’una guerra que el Bayern té quasi perduda. I és que Lewandowski ja ha deixat clar que vol marxar, i no és un futbolista qualsevol. És una llegenda del conjunt, ni més ni menys que el seu segon màxim golejador històric (només per darrere de Gerd Müller). Només li queda un any de contracte.

Per tant, en cas de no deixar-lo marxar ara posant-se d’acord amb el Barça, s’arriscaria que l’estiu vinent marxés sense deixar diners a la caixa, i que es quedés un curs extra estant descontent amb la seva situació. Tant els catalans com el davanter volen que les negociacions arribin a bon port abans del 12 de juliol, que és la data estipulada pel Bayern perquè ell i la resta de jugadors que van ser internacionals el mes de juny tornin als entrenaments de Julian Nagelsmann.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
El risc que suposaria per a Lewandowski declarar-se en rebel·lia al Bayern
Notícia: El risc que suposaria per a Lewandowski declarar-se en rebel·lia al Bayern
Comparteix
Asseguren que l'objectiu del Barça podria rebre una multa milionària per part del club bavarès si no es presenta als entrenaments la setmana vinent
Robert Lewandowski, en arxiu | Europa Press
El Bayern rebutja l’oferta del Barça, però li posa preu a Lewandowski
Notícia: El Bayern rebutja l’oferta del Barça, però li posa preu a Lewandowski
Comparteix
El diari Bild assegura que a canvi de cinquanta milions d'euros es podria tancar el traspàs del davanter polonès
Robert Lewandowski, al videojoc 'PES 2020' | Konami
El gest del Bayern que apropa Lewandowski al Barça encara més
Notícia: El gest del Bayern que apropa Lewandowski al Barça encara més
Comparteix
El club bavarès ha eliminat el davanter polonès de les seves campanyes publicitàries
Robert Lewandowski, al Santiago Bernabéu | Europa Press
Revelen un motiu antimadridista pel qual Lewandowski vol fitxar pel Barça
Notícia: Revelen un motiu antimadridista pel qual Lewandowski vol fitxar pel Barça
Comparteix
Cezary Kucharski, el seu exrepresentant, assegura que el davanter polonès vol demostrar que és millor que Benzema

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa