Món Esport
Nou conflicte entre el Barça i l’Uruguai per Araujo

El defensa central uruguaià Ronald Araujo és un dels jugadors de més present i futur del Futbol Club Barcelona. Des que va debutar al primer equip l’any 2019 ha demostrat un gran potencial i s’ha convertit en titular indiscutible. Sempre que ha estat disponible, ja que ha tingut molts problemes amb les lesions. Fa poc, de fet, va haver de ser operat, cosa que l’està impossibilitant disputar el Mundial de Qatar amb l’Uruguai.

Això sí, el jugador forma part de la convocatòria del seleccionador Diego Alonso. Inicialment estava previst que, en cas que tot anés bé (la recuperació d’Araujo i el rendiment esportiu de la selecció), podria debutar a la competició a partir de la ronda dels vuitens de final. Però a banda que l’Uruguai es jugarà l’accés a la següent fase contra la selecció de Ghana i per tant no està garantida la continuïtat del conjunt sud-americà, en cas que això acabi succeint, ningú no garanteix que Araujo s’acabi recuperant del tot.

Ronald Araujo, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Ronald Araujo, jugador del FC Barcelona | Europa Press

Les noves paraules de Laporta sobre la situació d’Araujo

En aquest sentit, aquesta setmana, en un acte de la Fundació Enric Masip, Laporta, davant mitjans de comunicació, ha expressat que “volem que no es forci el jugador a que recaigui d’una lesió. El jugador i la selecció van acceptar les condicions. Està entrenant i esperem que siguin prudents, que prevalgui la salut del jugador. Si hi ha un mínim risc, que no jugui. Ell és conscient d’aquesta situació”. A més, ha descartat la presència d’Araujo contra Ghana i ha posat en dubte que pugui arribar a jugar algun partit.

La resposta del seleccionador de l’Uruguai a Laporta

I ara, el mateix Diego Alonso li ha contestat. En una roda de premsa prèvia al partit decisiu contra els africans, el seleccionador ha reivindicat que és ell qui té l’última paraula en aquest assumpte: “L’acord que teníem és contrari al que diu el president del Barça. Quan el jugador estigui apte jugarà. Que Araujo jugui sempre dependrà de mi en primer lloc, i de l’acord que vam fer amb el Barça. Quan tinga l’alta el jugador estarà disponible i si hi ha un desacord ho decidirà un tercer. Aquest és l’acord. El jugador segueix en recuperació i quan estigui apte hi participarà”.



Més notícies
Ronald Araujo, jugador del FC Barcelona | Europa Press
S’esclareix la situació d’Araujo amb l’Uruguai
Notícia: S’esclareix la situació d’Araujo amb l’Uruguai
Comparteix
L'uruguaià no va ser convocat pel primer partit de l'Uruguai i s'ha entrenat al marge dels seus companys
Ronald Araujo, jugador del FC Barcelona amb la selecció de l'Uruguai | @Uruguay
Araujo, entre el miracle i la temeritat
Notícia: Araujo, entre el miracle i la temeritat
Comparteix
El defensa del Barça i internacional amb l'Uruguai continua entrenant en solitari i és dubte pel primer partit del Mundial
Ronald Araujo, amb la selecció de l'Uruguai | @RonaldAraujo_4
Araujo dona la millor notícia possible al Barça i a l’Uruguai
Notícia: Araujo dona la millor notícia possible al Barça i a l’Uruguai
Comparteix
Un vídeo compartit per la selecció demostra que la recuperació progressa ràpidament: ja s'entrena amb el grup
Ronald Araújo, defensa del Barça | Europa Press
Xavi Hernández anuncia que Ronald Araújo pot anar al Mundial
Notícia: Xavi Hernández anuncia que Ronald Araújo pot anar al Mundial
Comparteix
L'entrenador del Barça va explicar en roda de premsa que estan parlant amb la selecció de l'Uruguai

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa