Món Esport
Araujo dona la millor notícia possible al Barça i a l’Uruguai

Ronald Araujo, defensa central del Futbol Club Barcelona i de la selecció uruguaiana, ha donat la millor notícia possible a tots dos conjunts. A les portes de l’inici del Mundial de Qatar, el futbolista ha aparegut en un imponent vídeo compartit pel perfil de Twitter del mateix combinat charrúa, en el qual hi surt ell entrenant juntament amb altres companys.

És una notícia molt important i miraculosa. El primer, perquè la selecció entrenada per Diego Alonso és cada vegada més a prop de sumar a la causa un dels millors centrals del món. I el segon, perquè tot apuntava que Araujo es perdria la Copa del Món, després de patir una greu lesió (al tendó de l’adductor llarg de la cuixa dreta) precisament en un partit amb la celeste.

L’Uruguai no arriscarà amb Araujo

És veritat que els aficionats i les aficionades blaugranes es poden posar les mans al cap, tot patint per la forma del jugador. Però cal recordar que el preparador físic de l’Uruguai, el Profe Ortega, ha fet recentment unes declaracions on demostra una gran prudència: “Estem molt informats sobre el tema, som professionals. No arriscarem amb el futbolista. La gent del cos tècnic està a disposició del jugador en referència al seu procés de recuperació. S’anirà integrant a l’equip a mesura que pugui fer més esforç i, en el que no pugui, ens esperarem. Respectarem sempre les indicacions del club”.

Tant és així, que el jugador s’ha afegit a la concentració dels sud-americans amb un fisioterapeuta del Barça. Per tant, la possibilitat que pugui arriscar per arribar abans de temps és impossible. Si tot va com s’espera actualment, Araujo estaria preparat per jugar a futbol de cara a les eliminatòries, sempre i quan els seus companys facin els deures i superin una fase de grups amb Portugal, Ghana i Corea del Sud.

Ronald Araujo, amb la selecció de l'Uruguai | @Uruguay
Ronald Araujo, amb la selecció de l’Uruguai | @Uruguay

Això significaria que el jugador ja estaria llest per a la segona part de la temporada amb el Barça, un cop s’hagi acabat el Mundial i hagi tingut unes vacances. Cal recordar, per acabar, que l’exjugador de Boston River es va operar tot just després de l’operació, i aquesta és la sortida més prudent.



Més notícies
Ronald Araujo, amb la selecció de l'Uruguai | @Uruguay
Araujo, més a prop d’arribar al Mundial
Notícia: Araujo, més a prop d’arribar al Mundial
Comparteix
El periodista català Gerard Romero assegura que el central del Barça, en fase de recuperació, ha viatjat a Qatar per tractar-s'hi amb un fisioterapeuta del club
Ronald Araújo, defensa del Barça | Europa Press
Xavi Hernández anuncia que Ronald Araújo pot anar al Mundial
Notícia: Xavi Hernández anuncia que Ronald Araújo pot anar al Mundial
Comparteix
L'entrenador del Barça va explicar en roda de premsa que estan parlant amb la selecció de l'Uruguai
Ronald Araújo, durant un partit al Camp Nou | Europa Press
Ronald Araújo avala el retorn de Leo Messi al Barça
Notícia: Ronald Araújo avala el retorn de Leo Messi al Barça
Comparteix
El defensa uruguaià té molt clar que la tornada de Messi seria una gran notícia i fa balanç sobre el primer any a les ordres de Xavi
Ronald Araujo, amb la selecció de l'Uruguai | @Uruguay
Araujo explica la seva decisió d’operar-se després d’onades d’odi i insults
Notícia: Araujo explica la seva decisió d’operar-se després d’onades d’odi i insults
Comparteix
El futbolista uruguaià del Barça es perdrà el Mundial de Qatar i molts compatriotes no li donen suport

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa