Món Esport
Araujo, més a prop d’arribar al Mundial

Ronald Araujo, jugador del Futbol Club Barcelona, ha viatjat a Doha, la capital de Qatar, per lluitar i intentar arribar al Mundial que s’hi disputarà durant els mesos de novembre i desembre, segons el periodista català Gerard Romero. A més, tal com també ha informat, el defensa ha rebut el beneplàcit del club, i s’està tractant amb un fisioterapeuta del club.

L’uruguaià va patir una greu lesió a finals del mes de setembre. En un amistós precisament amb la selecció de l’Uruguai contra la de l’Iran, va patir una avulsió del tendó de l’adductor llarg de la cuixa dreta. Després de meditar-ho, va optar per operar-se. Per tant, a priori, el temps de recuperació podia rondar els dos mesos, i feia la sensació que es perdria la cita mundialista i la possibilitat de jugar partits durant la resta de 2022. Tot i això, ara el jugador podria escurçar el termini i arribar-hi.

Ronald Araujo, amb la selecció de l'Uruguai | @RonaldAraujo_4
Ronald Araujo, amb la selecció de l’Uruguai | @RonaldAraujo_4

El seleccionador de l’Uruguai esperarà Araujo fins al final

El que és segur és que el seu seleccionador, Diego Alonso, l’esperarà. En una roda de premsa, va afirmar que s’està recuperant “molt bé, i la informació que tenim és bona. L’esperarem fins al final”. A més, ha transcendit que ha viatjat a Barcelona per reunir-se amb el futbolista i Xavi, i així conèixer el seu estat físic i mental, a banda de buscar una entesa i un treball amb el club blaugrana.

De fet, després del darrer partit que el Barça ha jugat, en roda de premsa, Xavi ha estat preguntat per aquesta situació, tot reconeixent que “hem parlat amb totes les federacions, hi ha comunicació fluida amb l’Uruguai, i decidirem junts. L’important és que Ronald es recuperi bé. Es veurà si rep l’alta mèdica. El jugador és el que mana. Si et diu que està bé és perquè sent el seu cos així. És qüestió de parlar-ho amb els metges”.

La selecció sud-americana debuta a la Copa del Món contra Corea del Sud, el 24 de novembre. És a dir, d’aquí poc més de dues setmanes. És, doncs, un marge de temps que tindrà el jugador per seguir recuperant-se. Tot i això, si no hi estigués encara a punt per a aquell moment, no es pot descartar la seva inclusió a la llista de 26 jugadors. El Mundial dura un mes, i Araujo podria ser un reforç de luxe per als charrúas en cas que passessin la fase de grups, en la qual estan emparellats amb els esmentats sud-coreans, Portugal i Ghana.



Més notícies
Ronald Araújo, defensa del Barça | Europa Press
Xavi Hernández anuncia que Ronald Araújo pot anar al Mundial
Notícia: Xavi Hernández anuncia que Ronald Araújo pot anar al Mundial
Comparteix
L'entrenador del Barça va explicar en roda de premsa que estan parlant amb la selecció de l'Uruguai
Ronald Araújo, durant un partit al Camp Nou | Europa Press
Ronald Araújo avala el retorn de Leo Messi al Barça
Notícia: Ronald Araújo avala el retorn de Leo Messi al Barça
Comparteix
El defensa uruguaià té molt clar que la tornada de Messi seria una gran notícia i fa balanç sobre el primer any a les ordres de Xavi
Ronald Araujo i Jules Koundé, durant un entrenament | FC Barcelona
Koundé i Araujo donen alegries inesperades al Barça
Notícia: Koundé i Araujo donen alegries inesperades al Barça
Comparteix
El temps de baixa de les lesions dels dos futbolistes podria ser inferior al previst
Ronald Araujo, amb la selecció de l'Uruguai | @Uruguay
Araujo explica la seva decisió d’operar-se després d’onades d’odi i insults
Notícia: Araujo explica la seva decisió d’operar-se després d’onades d’odi i insults
Comparteix
El futbolista uruguaià del Barça es perdrà el Mundial de Qatar i molts compatriotes no li donen suport

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa