Món Esport
Koundé i Araujo donen alegries inesperades al Barça

L’aturada de seleccions ha resultat en una dura plaga de lesions per al Futbol Club Barcelona. L’equip entrenat per Xavi Hernández ha vist com se li lesionaven fins a quatre jugadors amb els seus conjunts nacionals (Ronald Araujo, Jules Koundé, Memphis Depay i Frenkie de Jong) i, per acabar-ho de rematar, Héctor Bellerín també ha causat baixa durant aquests dies en haver patit problemes físics en un entrenament. Tres dels futbolistes que es perdran els pròxims partits són defenses, cosa que genera un maldecap per a Xavi en aquesta línia del camp. Tanmateix, en les darreres hores s’ha conegut que el temps de baixa de dos d’ells, Jules Koundé i Ronald Araujo, podria ser inferior al previst.

Jules Koundé

El defensa central francès pateix una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra. En un primer moment se li van pronosticar unes tres o quatre setmanes de baixa, però la recuperació va molt millor del que s’esperava. De fet, el Barça ha compartit imatges dels darrers entrenaments i se l’ha pogut veure participant amb el grup. Això succeeix en el tram final de les lesions, ja que si el jugador està molt tocat, fa treball específic al marge. Ben segur que Koundé serà baixa en els pròxims partits, contra el Mallorca aquest cap de setmana i contra l’Inter de Milà dimarts vinent, però podria estar disponible per al clàssic del dia 16 d’octubre al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid. Seria una peça fonamental per jugar contra l’equip blanc.

Ronald Araujo

El defensa central uruguaià té una lesió més greu que Koundé. Araujo ha estat operat d’una avulsió del tendó de l’adductor llarg de la cuixa dreta i en les primeres imatges que han estat distribuïdes després de la intervenció quirúrgica se l’ha vist en cadira de rodes. D’entrada, es va parlar d’un temps de baixa d’uns tres o quatre mesos, però podria ser menys greu. Alguns mitjans de comunicació asseguren que des de l’entorn del jugador blaugrana no es descarta que pugui participar al Mundial de Qatar, el qual comença d’aquí a dos mesos, així que la seva recuperació també podria donar-se abans de l’esperat.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Així està l’estat d’ànim al Barça arran de la plaga de lesions
Notícia: Així està l’estat d’ànim al Barça arran de la plaga de lesions
Comparteix
El vicepresident econòmic culer en parla, i a més revela en quin any s'assolirà la màxima salut econòmica
Héctor Bellerín, jugador del Barça | Europa Press
Males notícies per al Barça: ja es coneix el temps de baixa de Bellerín
Notícia: Males notícies per al Barça: ja es coneix el temps de baixa de Bellerín
Comparteix
El lateral dret català del Barça estarà fora dels terrenys de joc entre tres i quatre setmanes
Ronald Araujo, amb la selecció de l'Uruguai | @Uruguay
Araujo explica la seva decisió d’operar-se després d’onades d’odi i insults
Notícia: Araujo explica la seva decisió d’operar-se després d’onades d’odi i insults
Comparteix
El futbolista uruguaià del Barça es perdrà el Mundial de Qatar i molts compatriotes no li donen suport
Xavi Hernández i el seu cos tècnic | Europa Press
El Barça pren una mesura dràstica per evitar més lesions amb les seleccions
Notícia: El Barça pren una mesura dràstica per evitar més lesions amb les seleccions
Comparteix
El cos tècnic de l'equip blaugrana ha començat a parlar directament amb els equips internacionals per demanar que tinguin cura amb els seus jugadors

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a setembre 30, 2022 | 18:47
    No volem inadaptats a Can Barça setembre 30, 2022 | 18:47
    Doncs que aprofitin aquests dies de descans per aprendre la llengua d'aquest país i així evitaran ser uns inadaptats més a Can Barça. El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza cursos de llengua catalana presencials i a distància. El senyor Laporta hauria d'incloure en els contractes clàusules de penalització per aquells jugadors que després de 6 mesos no siguin capaços de comunicar-se en català amb els seus companys, seguidors i medis de comunicació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa