Món Esport
Xavi Hernández anuncia que Ronald Araújo pot anar al Mundial

Una de les baixes més sensibles que ha tingut el Barça aquesta temporada ha estat la de Ronald Araújo. El central uruguaià es va lesionar el tendó de l’adductor llarg de la cuixa dreta, als primers instants d’un partit amistós amb la seva selecció. A aquest contratemps, se li van sumar les baixes de Christensen i Koundé en un període molt curt de temps, fet que va deixar molt tocada la línia defensiva blaugrana. La gran desfeta europea i la derrota al Clàssic contra el Reial Madrid s’expliquen, entre altres coses, perquè Xavi Hernández va haver d’alinear una defensa de circumstàncies en ambdós partits. De mica en mica es van recuperant efectius i ara mateix només hi ha un central lesionat: Ronald Araújo. En principi, el jove futbolista estava totalment descartat fins després del Mundial, però sembla que podria viatjar amb la selecció uruguaiana a Qatar.

Xavi veu positiu que Araújo viatgi a Qatar

Xavi Hernández, a la roda de premsa posterior al partit contra l’Almería, ha anunciat que existeix la possibilitat que Ronald Araújo vagi al Mundial. Que jugui o no jugui és una altra cosa, perquè la seva lesió exigeix una bona recuperació. “Hem parlat amb Diego Alonso (seleccionador de l’Uruguai) i podria ser bo per al jugador acompanyar la selecció al Mundial”, declara Xavi. L’entrenador del Barça s’ha referit a temes psicològics, ja que creu que mentalment li anirà bé al futbolista. En principi, ambdues parts estan d’acord i és molt probable que Araújo viatgi amb l’equip.

Ronald Araújo, durant un partit al Camp Nou | Europa Press
Ronald Araújo, durant un partit al Camp Nou | Europa Press

Improbable que jugui

El temps estimat de baixa de Ronald Araújo era d’entre tres i quatre mesos. Fa poc més d’un mes que l’uruguaià es va operar a Finlàndia, per tant, com a mínim, li queden dos mesos de recuperació. Tot i això, les ganes i el desig de tornar a jugar fan que aquests tipus de jugadors escurcin els terminis en molts casos. Ara bé, que Araújo jugui el Mundial sembla una cosa totalment forassenyada i fora de lloc. Xavi Hernández no ha mencionat en cap cas que el defensa de Salto pugui tenir minuts, simplement considera positiu que el jugador pugui viatjar amb la seva selecció, ja que el pot ajudar psicològicament. En els pròxims dies, Diego Alonso farà oficial la llista de 26 futbolistes que viatgen a Qatar. Veurem si Araújo acaba formant-ne part.



Més notícies
Ronald Araújo, durant un partit al Camp Nou | Europa Press
Ronald Araújo avala el retorn de Leo Messi al Barça
Notícia: Ronald Araújo avala el retorn de Leo Messi al Barça
Comparteix
El defensa uruguaià té molt clar que la tornada de Messi seria una gran notícia i fa balanç sobre el primer any a les ordres de Xavi
Ronald Araujo i Jules Koundé, durant un entrenament | FC Barcelona
Koundé i Araujo donen alegries inesperades al Barça
Notícia: Koundé i Araujo donen alegries inesperades al Barça
Comparteix
El temps de baixa de les lesions dels dos futbolistes podria ser inferior al previst
Ronald Araujo, amb la selecció de l'Uruguai | @Uruguay
Araujo explica la seva decisió d’operar-se després d’onades d’odi i insults
Notícia: Araujo explica la seva decisió d’operar-se després d’onades d’odi i insults
Comparteix
El futbolista uruguaià del Barça es perdrà el Mundial de Qatar i molts compatriotes no li donen suport
Ronald Araujo, jugador del Barça | Europa Press
Araujo passarà pel quiròfan i es perdrà el Mundial
Notícia: Araujo passarà pel quiròfan i es perdrà el Mundial
Comparteix
El Barça confirma que l'uruguaià serà intervingut aquest dimecres a Finlàndia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa