Món Esport
Araujo passarà pel quiròfan i es perdrà el Mundial

Ronald Araujo, jugador del Futbol Club Barcelona, passarà pel quiròfan. Després de patir una lesió al tendó de l’adductor llarg de la cuixa dreta, el club ha anunciat aquest dilluns que s’operarà. Segons han informat diversos mitjans, aquest dilluns al matí ha tingut una reunió amb el tècnic del primer equip blaugrana, Xavi Hernández, i el metge Ricard Pruna. En aquesta, i sempre segons diverses informacions, han avaluat els pros i els contres de l’operació, i el defensa ha acabat optant per acceptar-la.

Es perdrà el Mundial, però s’assegurarà continuar sa

Això implica moltes coses. La més grossa és que es perdrà el Mundial. El temps de baixa serà d’uns tres mesos i, per tant, estaria recuperat a finals de desembre o, segons com vagin les coses, a principis de gener. La Copa del Món es disputarà del 20 de novembre al 18 de desembre. A més, en clau blaugrana es perdrà partits de prestigi i cabdals, com els dos contra l’Inter de Milà i el del Bayern de Munic a la UEFA Champions League, o el clàssic de Lliga al Santiago Bernabéu. Per tant, queda clar que el jugador ha prioritzat la llarga carrera que té per endavant, i no pas el curt termini.

És un cas que es contraposa al famós de Samuel Umtiti. El francès va optar per no operar-se l’any 2018, quan arrossegava molèsties al genoll, i va acabar proclamant-se campió del món pagant el preu d’acabar tenint un físic nefast. Araujo té 23 anys, ja és un dels estàndards del Barça de Xavi i, a més, té marge per seguir progressant encara més. Com ha informat el club, el jugador s’operarà dimecres a Finlàndia. Estarà en mans del cirurgià finès Lasse Lempainen, que ha intervingut en tres ocasions Ousmane Dembélé i, en una, Sergi Roberto.

La fatídica lesió a l’amistós entre Iran i Uruguai

Araujo va lesionar-se en un partit amistós de la vigent aturada de seleccions, entre la seva, la de l’Uruguai, i la de l’Iran. Havien passat només quaranta segons de partit quan el defensa va notar el dolor i, immediatament, es va retirar. Una notícia molt desgraciada tant per a la Celeste com per al Barça. En el primer cas, el combinat sud-americà perdrà un gran jugador per al Mundial. A més, els altres dos grans homes defensius que tenen, Diego Godín i José María Giménez, també estan lesionats.

Per altra banda, en clau barcelonista, la baixa d’Araujo, unida a la de Jules Koundé, provocarà que Eric Garcia i Andreas Christensen siguin probablement els jugadors que formin l’eix defensiu de Xavi en les grans cites, que Gerard Piqué sumi més minuts, que es pugui veure el lateral Marcos Alonso sumant minuts en aquesta posició gràcies a la seva polivalència, i que membres del filial com ara Chadi Riad puguin tenir oportunitats de, com a mínim, formar part de convocatòries del primer equip.



Més notícies
Ronald Araujo, jugador del Barça | Europa Press
Ronald Araujo també cau lesionat a l’aturada de seleccions
Notícia: Ronald Araujo també cau lesionat a l’aturada de seleccions
Comparteix
El defensa central uruguaià ha hagut d'abandonar el terreny de joc al primer minut de partit
Ronald Araujo, jugador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça fa oficial quina és la lesió de Ronald Araujo
Notícia: El Barça fa oficial quina és la lesió de Ronald Araujo
Comparteix
Ronald Araujo pateix una lesió al tendó de l'adductor llarg de la cuixa dreta
Jules Koundé, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Comunicat oficial del Barça sobre la lesió de Jules Koundé
Notícia: Comunicat oficial del Barça sobre la lesió de Jules Koundé
Comparteix
Koundé té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra
Koundé, Memphis i De Jong, durant un entrenament | FC Barcelona
L’aturada de seleccions provoca una escabetxina al Barça
Notícia: L’aturada de seleccions provoca una escabetxina al Barça
Comparteix
Fins a quatre jugadors han patit problemes físics després del primer partit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa