Món Esport
Gavi confessa que li hauria agradat coincidir al Barça amb un jugador únic

El flamant guanyador del Trofeu Kopa i del Golden Boy, Pablo Martín Páez Gaviria ‘Gavi’, ha concedit una entrevista a France Football -revista que, precisament, entrega el Kopa-, on ha repassat la seva trajectòria futbolística i la seva situació al primer equip del FC Barcelona. El migcampista andalús ha explicat l’origen del seu sobrenom, l’espineta clavada que té per no haver pogut compartir vestidor amb Leo Messi i els seus inicis a Can Barça. Gavi és un jugador clau per als esquemes de Xavi Hernández i, gràcies a la seva actitud i qualitat tècnica, s’ha convertit en l’ídol de molts aficionats blaugranes. El mig del camp del Barça té un futur brillant.

Agraït a Ronald Koeman i espina clavada amb Messi

Gavi va debutar el 29 d’agost del 2021 amb el primer equip del Barça, a la tercera jornada de lliga, contra el Getafe al Camp Nou. Ronald Koeman era l’entrenador blaugrana i Gavi li està molt agraït per haver confiat en ell: “Koeman em va donar l’oportunitat i sempre li estaré agraït per tot el que em va ensenyar”, conta el jove migcampista. Des de llavors, Gavi s’ha convertit en un pilar a les alineacions culers. De la mateixa manera que agraeix a Koeman, li sap greu no haver coincidit amb Messi: “No vaig tenir la sort de poder coincidir amb ell”, diu Gavi. Pel que fa a la pressió de ser futbolista de màxim nivell, l’andalús afirma que la primera vegada que va sentir pressió real, va ser a les semifinals de la UEFA Nations League, contra Itàlia. “A San Siro, estava molt nerviós i em tremolaven les cames, però quan va començar el partit ja em vaig sentir còmode”, declara l’internacional espanyol.

Gavi, guanyador del Trofeu Kopa | FC Barcelona
Gavi, guanyador del Trofeu Kopa | FC Barcelona

El sobrenom i els inicis a Barcelona

El sobrenom de Gavi no ve directament del seu segon cognom, com es podria pensar. I és que l’origen del mot ve del seu primer equip de futbol, on va coincidir a la plantilla amb un altre jugador que es deia Pablo. L’entrenador, per diferenciar-los, va decidir anomenar ‘Gavi’ al jove futbolista del Barça. Els seus ídols d’infantesa han estat dos: Andrés Iniesta i Isco Alarcón. Per a ell, arribar al Barça “és un somni fet realitat”, tot i que assegura que quan va arribar a la ciutat comtal estava nerviós pel que li podia oferir el futur. “Estava aprensiu perquè no sabia el que em passaria aquí. Però els meus pares em van tranquil·litzar. Em van acompanyar, perquè jo tenia onze anys i vivíem a un pis de La Rambla”, explica Gavi. Un futbolista peculiar, que ja s’ha fet un lloc dins els cors de l’afició culer.



Més notícies
Pablo Gavi, jugador del Fc Barcelona | Europa Press
Gavi guanya el trofeu Golden Boy i completa una setmana d’ensomni
Notícia: Gavi guanya el trofeu Golden Boy i completa una setmana d’ensomni
Comparteix
El migcampista del Barça pren el relleu de Pedri com a millor jugador Sots-21 d'Europa
Gavi, darrer guanyador del Trofeu Kopa | FC Barcelona
Gavi guanya el Trofeu Kopa i esdevé el millor futbolista jove del món
Notícia: Gavi guanya el Trofeu Kopa i esdevé el millor futbolista jove del món
Comparteix
El migcampista del Barça triomfa a la gala de la Pilota d'Or, i succeeix Pedri González en l'historial d'aquest premi
Gavi, jugador del Barça | Gabriel Izcovich Bronstein
La tendresa de Gavi a l’hora de recordar la seva etapa a La Masia
Notícia: La tendresa de Gavi a l’hora de recordar la seva etapa a La Masia
Comparteix
El jugador del Barça denota molta humilitat i fa al·lusió, en l'acte de renovació, als qui l'han cuidat a l'acadèmia culer
Joan Laporta, president del Barça, i Gavi, jugador del mateix | Gabriel Izcovich Bronstein
Joan Laporta i la passió desfermada a l’acte de renovació de Gavi
Notícia: Joan Laporta i la passió desfermada a l’acte de renovació de Gavi
Comparteix
El Barça renova el jove talent en un acte multitudinari al Camp Nou i el president destaca el compromís dels assistents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa