Món Esport
De Jong dona una gran alegria al Barça

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha aconseguit un nou triomf en matèria de la massa salarial del club. Després d’aconseguir registrar totes les incorporacions in extremis, ara, segons ha informat el programa Què t’hi jugues de la Cadena SER, s’ha emplaçat amb el migcampista culer Frenkie de Jong de cara al final de temporada, per fer una rebaixa en el seu sou.

És una gran notícia per diversos motius. En primer lloc, el president de LaLiga, Javier Tebas, ha deixat clar recentment que malgrat tot, el Barça ha de continuar treballant per baixar la seva massa salarial de cara a l’any vinent. Per tant, que Laporta hagi aconseguit això amb De Jong és molt significatiu, ja que el neerlandès és un dels jugadors que més diners percep en el club.

A més, és una manera de firmar la pau. Després que el club hagués posat el jugador a l’aparador durant l’estiu, ell es va remuntar al seu contracte i va continuar en la disciplina barcelonista. Per tant, si bé no hi ha cap indici de cap conflicte, la reunió que tindran servirà per reconduir la seva relació. L’exjugador de l’Ajax té contracte fins a 2026. El va signar amb Josep Maria Bartomeu, l’any 2020 i tot just abans que l’expresident acabés dimitint.

Així les coses, i sempre segons la font esmentada, el jugador ha entès la situació complicada que travessa el Barça en termes salarials i ha accedit a abaixar-se el seu sou. Això implicarà que el club podrà respirar tranquil·lament i, alhora, continuar incorporant jugadors. Cal tenir en compte que, segons el diari Sport, el capità i llegenda Sergio Busquets abandonarà el club, i això, doncs, serà una altra bona notícia en matèria salarial. Després del descontrol que, segons moltes veus, va haver en la gestió de l’anterior junta directiva, ara s’està vetllant per fer el contrari.

Les xifres de De Jong al Barça

De Jong va fitxar pel Barça la temporada 2019/2020, a canvi de 75 milions d’euros i provinent de l’Ajax. Ho va fer després de, especialment, brillar a la UEFA Champions League, ajudant que els neerlandesos assolissin, inesperadament, les semifinals del torneig. Des de la seva arribada al Camp Nou, ha disputat 148 partits oficials, amb 14 gols anotats i 16 assistències registrades.



Més notícies
Quique Setién, exentrenador del Barça | Europa Press
L’anècdota de Setién amb Piqué que resumeix l’ambient que hi havia al Barça
Notícia: L’anècdota de Setién amb Piqué que resumeix l’ambient que hi havia al Barça
Comparteix
El tècnic càntabre recorda el dia que el defensa va accedir al Camp Nou amb una bicicleta elèctrica
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Tebas sorprèn amb una piulada sobre el Barça
Notícia: Tebas sorprèn amb una piulada sobre el Barça
Comparteix
El president de LaLiga defensa el club blaugrana amb una resposta contundent a Al-Khelaifi, president del PSG
Nasser Al-Khelaifi, president del PSG i de l'ECA | Europa Press
Nou atac del president del PSG contra el Barça
Notícia: Nou atac del president del PSG contra el Barça
Comparteix
Nasser Al-Khelaifi ha fet un discurs novament polèmic, com a president de l'Associació Europea de Clubs
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
De Jong explica tota la veritat sobre la seva possible sortida del Barça
Notícia: De Jong explica tota la veritat sobre la seva possible sortida del Barça
Comparteix
El migcampista neerlandès ha trencat el silenci en una roda de premsa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa