Món Esport
L’anècdota de Setién amb Piqué que resumeix l’ambient que hi havia al Barça

Quique Setién ha estat el protagonista del reportatge que la plataforma Movistar+ ha emès el dijous d’aquesta setmana. En aquest, el càntabre ha explicat diverses històries que va viure en una etapa com a entrenador del Futbol Club Barcelona la temporada 2019/2020 curta però intensa. De poc més de mig any de durada, però amb episodis surrealistes. Més enllà de la seva complicada relació amb Leo Messi, també hi destaca una anècdota que va compartir amb Gerard Piqué i que ha explicat.

“T’explicaré una anècdota”, comença Setién, amb l’entrevistador del reportatge. “Te’n recordes d’un partit que Piqué va baixar en bicicleta al vestidor?”, continua, fent al·lusió a una imatge viral del dia del derbi contra el Reial Club Deportiu Espanyol, en la qual apareixia el central entrant a gran velocitat a l’estadi, amb una bicicleta elèctrica. “Em passen el vídeo abans de començar el partit, i aquell dia només teníem dos centrals: ell i no sé si era Clément Lenglet. Llavors, quan m’ensenyen el vídeo, em vaig acostar i li vaig dir “escolta, Gerard, i això?”.

La resposta de Piqué a Setién

A continuació, Piqué li va dir “míster, no passa res”. I Setién li va respondre “escolta’m. Ara, quan acabi el partit i hagi d’anar a la roda de premsa a donar les explicacions que hagi de donar i em preguntin per això, què dic?“. I el català li va dir “ja, bé, no passa res, míster, tranquil”. “Llavors”, conclou Setién, “tu pots agafar l’opció de no posar-lo, de que no jugui. Però tenia dos centrals. I a sobre, en aquell partit, Piqué va ser el millor. Llavors, tu què fas si estàs a la seva situació?”.

Aquest és, doncs, un gran exemple per il·lustrar l’ambient que es respirava en aquell vestidor. Aquell Barça va acabar guanyant el partit contra l’Espanyol, amb un gran Piqué. En molts altres partits també va aconseguir victòries que van fer que, encara que no s’acabés guanyant la Lliga, s’acabés en la segona posició sense patiment. Tot i això, quan va arribar el partit contra el Bayern de Munic, es van veure tots els problemes en la pràctica. I allò va acabar sent el principi de la transició que sembla que ja ha acabat al Barça.



Més notícies
Quique Setién, exentrenador del Barça, i Leo Messi, exjugador del mateix, la temporada 2019/2020 | Europa Press
La reacció de Setién que ho explica tot quan li pregunten per Messi
Notícia: La reacció de Setién que ho explica tot quan li pregunten per Messi
Comparteix
L'exentrenador del Barça i el seu exajudant expliquen la seva relació amb l'argentí en un reportatge
Quique Setién, en roda de premsa | EFE
Setién: “El que em vaig trobar al vestidor del Barça no ho he vist mai”
Notícia: Setién: “El que em vaig trobar al vestidor del Barça no ho he vist mai”
Comparteix
El tècnic assegura que el club blaugrana encara li deu diners
Setién: “Tornaria al Barça, mai em penediré d’haver-hi anat”
Notícia: Setién: “Tornaria al Barça, mai em penediré d’haver-hi anat”
Comparteix
El tècnic càntabre confessa que “no vaig gaudir tot el que m’hauria agradat” al Camp Nou, però també que “ja tinc superat el dol que vaig haver de passar pel que va succeir a Barcelona”
Setién carrega contra el Barça: “Ningú m’ha trucat per dir-me que estic acomiadat”
Notícia: Setién carrega contra el Barça: “Ningú m’ha trucat per dir-me que estic acomiadat”
Comparteix
El tècnic càntabre explica que el club blaugrana no l’ha indemnitzat després de destituir-lo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa