Món Esport
La reacció de Setién que ho explica tot quan li pregunten per Messi

Quique Setién té una llarga trajectòria al futbol espanyol. L’etapa més recordada, prestigiosa i darrera en el temps és la que va tenir al Futbol Club Barcelona. Això sí, va ser en un equip que arrossegava mil i un problemes en les parcel·les de la gestió i de la plantilla. Malgrat que aquell conjunt va lluitar la Lliga al Reial Madrid fins al final, tot era la crònica d’una mort anunciada que es va produir amb el famós 2-8 a mans del Bayern de Munic. En mig del trajecte, va quedar evidenciada la mala relació del cos tècnic del càntabre amb Leo Messi.

Ara, precisament Setién és el protagonista d’Informe+ I Habla Setién, un programa especial que li ha dedicat la plataforma Movistar. Allà, un dels temes que tracta és la seva relació amb el millor jugador de la història del club. El programa s’emetrà la nit d’aquest dijous, si bé ja s’ha publicat un avançament. I en aquest, se n’aprecia un tast. Un tast molt contundent. Preguntat per l’argentí, Setién ho deixa clar: “De Messi prefereixo no parlar-ne. És veritat que després hi ha situacions puntuals que són incòmodes”.

Eder Sarabia també en parla

Al programa, i alhora a l’avançament, també apareix qui va ser el segon tècnic de Setién al Barça, Eder Sarabia. L‘actual entrenador de l’Andorra també es refereix a la relació que van tenir amb Messi, revelant que aquesta es va deteriorar “pels resultats. La situació del club no era la millor. Jo crec que arran d’això no estava del tot feliç”.

Així es va deteriorar la relació entre la plantilla del Barça i Setién

Setién va aterrar al club blaugrana el gener de 2020, després que aquest acomiadés Ernesto Valverde. Al principi, el càntabre va desfer-se en elogis a Messi, i en diverses imatges d’entrenaments s’apreciava una relació de respecte. Tot i això, els mals resultats i la mala dinàmica van fer figa, i van acabar provocant unes diferències molt evidents.

Mesos després, quan la Lliga es va acabar de disputar en l’estiu com a conseqüència de l’aturada pel confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19, arran diverses pauses d’hidratació van transcendir imatges captades per televisió en les quals no hi havia cap comunicació entre tècnic o ajudant i futbolista. Abans, en el clàssic disputat al Santiago Bernabéu que el Barça va perdre per 2-0, es van captar unes ordres que Sarabia va donar als jugadors amb una efusivitat desmesurada, i va transcendir que no va agradar pas als futbolistes.

A més, segons el programa de la Cadena SER Què t’hi jugues, després d’un empat al camp del Celta, que va deixar el Barça quasi sense opcions d’aixecar el títol per tercer cop consecutiu, l’argentí va quedar molest després que el tècnic s’enfadés pel resultat final. I aquest li va dir “si no t’agrada el que dic, allà tens la porta”. La resposta de Messi, sempre segons la mateixa informació, va ser la de demanar “respecte per a una plantilla que ho ha guanyat tot, i que té un millor palmarès que tu”, tot adreçant-se a Setién.



Més notícies
Koeman, sobre les polèmiques declaracions de Setién: “Messi no és difícil de gestionar”
Notícia: Koeman, sobre les polèmiques declaracions de Setién: “Messi no és difícil de gestionar”
Comparteix
L'holandès assegura que no pensa el mateix que el seu predecessor al càrrec d'entrenador del Barça, però també explica que respecta tots els punts de vista
Les dures paraules de Setién a Messi durant una discussió al vestidor del Barça
Notícia: Les dures paraules de Setién a Messi durant una discussió al vestidor del Barça
Comparteix
La ‘Cadena SER’ ha revelat un episodi tens entre el càntabre i l’argentí després d’un partit de la temporada passada
Quique Setién trenca el silenci i parla sobre Messi: “És molt difícil de gestionar”
Notícia: Quique Setién trenca el silenci i parla sobre Messi: “És molt difícil de gestionar”
Comparteix
"Al Barça no vaig ser jo mateix, ni vaig fer les coses que s'havien de fer", ha confessat el tècnic càntabre
Així va anar la reunió entre Messi i Setién per resoldre les seves diferències
Notícia: Així va anar la reunió entre Messi i Setién per resoldre les seves diferències
Comparteix
El tècnic càntabre va demanar a l’argentí una trobada privada que va servir per deixar de banda els problemes personals i centrar-se en l’objectiu de la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa