Món Esport
Quique Setién trenca el silenci i parla sobre Messi: “És molt difícil de gestionar”
  • CA

Quique Setién va ser destituït com a entrenador del Barça després del 2-8 contra el Bayern de Munic a la Champions. Des d’aleshores, el tècnic càntabre ha tornat a casa seva, amb les famoses vaques, i no ha alçat la veu més que per iniciar un procés de demanda contra el club blaugrana a causa del seu acomiadament, que considera improcedent. Ara, el País ha trencat el silenci de Setién i ha publicat una conversa-entrevista mantinguda entre el càntabre i Vicente del Bosque.

Setién ha estat molt explícit en totes les seves respostes i no ha llançat pilotes fores. Un dels temes més calents ha estat la relació entre el tècnic i Leo Messi. Del Bosque ha insistit molt en aquest aspecte i ha aconseguit diverses reflexions interessants. “És un jugador molt difícil de gestionar”, ha declarat Setién, “és el millor futbolista de tots els temps i a Barcelona sempre l’han acceptat com és. Jo no soc ningú per canviar-lo”. A més, també ha assegurat que “Messi no és més important que el club”.

Un dels altres punts de la conversa a destacar han estat les paraules de Setién respecte al seu segon entrenador, Eder Sarabia, qui va ser molt qüestionat per la seva forma de tractar els jugadors i fins i tot ells mateixos no van amagar una mala relació amb el tècnic basc. “Jo ja vaig explicar als futbolistes com és l’Eder. El primer que l’ha de suportar soc jo. És com és i és extraordinari. Em vaig disculpar amb els jugadors per les seves formes, però hi ha moltes coses que ja no es poden canviar”, ha explicat Setién.

Finalment, una de les confessions més colpidores del tècnic càntabre ha fet referència al seu estil i a si va ser capaç de mantenir-lo a can Barça. “No vaig ser jo mateix”, ha reconegut Setién, “no vaig saber fer el que havia de fer”. També ha afirmat que ja sabia que això li podria passar a l’hora de signar per un club tan gran, però ha lamentat “no saber fer-ho millor”. 



Comentaris

  1. Icona del comentari de: BARÇA4EVER a novembre 01, 2020 | 14:09
    BARÇA4EVER novembre 01, 2020 | 14:09
    Sería interessant que expliqués el que havia de fer i no va fer. Si no explica aixó la entrevista es irrelevant .Messi está endiosat,peró la seva época ja ha passat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa