Món Esport
Així va anar la reunió entre Messi i Setién per resoldre les seves diferències
  • CA

Leo Messi i Quique Setién es van reunir després de la derrota contra l’Osasuna, que va precedir unes declaracions molt autocrítiques de l’argentí, segons han informat Mundo Deportivo i Catalunya Ràdio. El capità i l’entrenador del Barça es van trobar a petició del tècnic, que en escoltar les paraules del líder del vestidor no va tenir cap mena de dubte que havia de resoldre el problema si pretenia dirigir l’equip a la Champions League que es disputarà durant el pròxim mes d’agost.

Sempre segons les informacions citades, Messi i Setién van estar parlant entre mitja hora i una hora. Ambdós van exposar els seus punts de vista respecte a la situació actual que travessa, esportivament, el Barça. La relació entre ells no era especialment fluida abans de la trobada i tampoc és que la situació hagi canviat radicalment en aquesta qüestió; com a mínim, però, tenen clar que les diferències s’han de deixar de banda per centrar-se en l’objectiu de la Champions League. El millor jugador del món li va deixar clar que la plantilla està compromesa i vol aixecar l’orelluda.

Tenint en compte la imatge blaugrana a Vitòria i el canvi de to de Messi en la seva compareixença després del triomf contra l’Alabès, és evident que la reunió entre ell i Setién va anar bé. El tècnic càntabre, a més, també compta amb la confiança de Josep Maria Bartomeu, que el divendres passat li va transmetre tranquil·litat de cara a les pròximes setmanes i li va assegurar que mantindria el càrrec com a mínim fins al final de la temporada 2019/20, i de la plantilla, que després del desastre contra l’Osasuna va mostrar-se amb voluntat de capgirar la situació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa