Món Esport
Setién: “Tornaria al Barça, mai em penediré d’haver-hi anat”
  • CA

Quique Setién ha aprofitat la seva participació en un col·loqui telemàtic organitzat per diversos entrenadors de la Federació Gallega de Futbol per explicar que “ja tinc superat el dol que vaig haver de passar pel que va succeir a Barcelona”. Segons el tècnic càntabre, l’experiència al Barça va ser “extraordinària”, encara que “no vaig gaudir tot el que m’hauria agradat”.

“Vaig arribar amb molta il·lusió, però em vaig trobar amb coses que realment eren bastant complicades”, ha afegit un Setién que, tot i els accidents que va patir en la seva etapa al Camp Nou, “mai em penediré d’haver entrenat el Barça”. “Ho tornaria a fer sense cap dubte”, s’ha sincerat. El càntabre té “bons i mals records” dels seus mesos a Barcelona, però les coses negatives “me les prenc com una part del meu treball”.

Setién ha reivindicat que “les dades demostraven que estàvem aconseguint millorar alguns registres: recuperar més pilotes a camp contrari, tenir possessions més llargues, controlar millor els contraatacs, gaudir de més finalitzacions…”. L’exentrenador del Barça també ha confessat que “és veritat que no vam assolir altres objectius que ens havíem proposat”, però ha remarcat que “Koeman està tenint alguns dels mateixos problemes que vam tenir nosaltres”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa