Món Esport
Kessié presenta la seva candidatura a Xavi

El Trofeu Joan Gamper és aquell moment de l’estiu en què, més enllà que el Futbol Club Barcelona lluiti per aixecar el títol, els seus futbolistes aprofiten per presentar-se. Ho fan les estrelles consolidades, per retornar l’afecte del públic amb una bona actuació i demostrar que han tornar en forma després de les vacances, ho fan les joves promeses, per aixecar el dit i demostrar a l’entrenador que pot comptar amb ells, i ho fan els nous fitxatges. Més enllà de les sublims actuacions de Robert Lewandowski i Raphinha i dels bons minuts de Jules Koundé, hi va haver un altre que també va brillar contra el Pumas: Franck Kessié.

L’ivorià va entrar al descans de la contesa. Va tenir quaranta-cinc minuts per presentar-se amb la seva nova afició i ho va fer divinament. Va demostrar que és conscient del lloc en el qual està. De l’oportunitat que té. Mentre disputava la Serie A italiana amb el Milan, i abans de guanyar-la, Xavi Hernández es va fixar en ell i el va reclutar en el seu projecte. No es va pas equivocar.

Kessié, un totcampista

El futbolista va entrar amb tota la intensitat del món. Estava a tot arreu. Teòricament exercia com a interior, acompanyant Frenkie de Jong i Nico González al mig del camp. Però també apareixia en posicions d’extrem, quan Pierre-Emerick Aubameyang s’incorporava al centre o simplement quan calia pressionar la sortida mexicana. En defensa va suar i en la creació va enamorar.

Il Presidente sempre va ser una gran solució en la sortida de la pilota. Va demostrar que la pilota no li cremava i ho va fer molt bé en aquesta tasca. Ràpidament es va notar com els seus companys el buscaven. De fet, va esdevenir un gran soci de l’esmentat De Jong, expert en aquesta matèria. El Pumas quasi mai va ser capaç de robar una sola pilota en atac, en detriment del magnífic Kessié.

Un Kessié que, fins i tot, va deixar la seva signatura als registres del partit. El també exjugador del Sassuolo va assistir en el darrer gol de la nit, a Aubameyang. En una jugada per l’esquerra, Lewandowski va tornar a trobar un forat que Kessié va atacar. Venint des de darrere, el migcampista va entrar a l’àrea com un ferrocarril i va cedir cap a dins, perquè el davanter gabonès arrodonís la nit. I perquè Kessié acabés de demostrar que serà una opció de garanties per a Xavi, a l’hora d’escollir el seu mig del camp.



Més notícies
Jugadors del Barça celebrant un dels gols del club blaugrana | FC Barcelona
Lewandowski s’estrena com a golejador i el Barça s’exhibeix al Gamper (6-0)
Notícia: Lewandowski s’estrena com a golejador i el Barça s’exhibeix al Gamper (6-0)
Comparteix
El Barça goleja el Pumas mexicà en el Trofeu Joan Gamper i Robert Lewandowski marca el seu primer gol amb la samarreta blaugrana
Jugadors del FC Barcelona | Europa Press
El gran assenyalat del Barça contra el Pumas
Notícia: El gran assenyalat del Barça contra el Pumas
Comparteix
Gavi ha estat una per sota del seu nivell i el converteix en el jugador del Barça més assenyalat del Gamper
Jugadors del Barça celebren un dels gols contra el Pumas | Sara Gordon - FC Barcelona
Pedri i Lewandowski i la dita d'”els bons sempre s’entenen”
Notícia: Pedri i Lewandowski i la dita d'”els bons sempre s’entenen”
Comparteix
Canari i polonès creen al Gamper una nova societat, que promet moltes alegries al barcelonisme
Ousmane Dembélé i Raphinha, celebrant el gol del francès al Gamper | Sara Gordon - FC Barcelona
De possibles competidors, a socis a la gespa
Notícia: De possibles competidors, a socis a la gespa
Comparteix
Dembélé i Raphinha, candidats a formar trident amb Lewandowski després que s'especulés que haurien de competir per una posició

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa