Lewandowski s’estrena com a golejador i el Barça s’exhibeix al Gamper (6-0)

Si teníem dubtes del nivell amb el qual jugaria el nou Futbol Club Barcelona en el seu debut a l’Spotify Camp Nou ja ens en podem oblidar. I és que en només deu minuts, l’estadi del Barça ha viscut una festa de les bones. Dos minuts, només dos n’ha necessitat Robert Lewandowski per fer el seu primer gol com a jugador blaugrana. El nou superdavanter del Barça ha driblat el porter i, sense cap mena d’angle per posar la pilota dins de la porteria, el polonès s’ha inventat un xut amb la cama dreta que ha agafat un efecte d’aquells que només es veuen en les sèries japoneses de dibuixos animats per tal de marcar el primer gol del partit i el primer com a blaugrana (1-0).

La festa ha continuat ràpidament al Camp Nou

Si bé els aficionats de l’Spotify Camp Nou no ha trigat a aixecar-se dels seus seients per celebrar el primer gol del partit, gairebé no han tingut temps a seure abans de cridar el segon. Aquesta vegada, Lewandowski assistia a Pedri amb una passada al primer toc per tal que el jove futbolista canari del Barça fes el segon del partit (2-0). I és més, la festa inicial del Barça no ha acabat aquí. Pocs minuts després, una jugada per banda dreta de Raphinha ha deixat una passada per la incorporació de Dembélé que, des de la mitjalluna de l’àrea, ha transformat el tercer gol del partit (3-0).

Pedri ha marcat el quart en una acció molt semblant al segon del Barça

Passaven els minuts i el Barça continuava dominant. De fet, en el minut 18′, Lewandowski rebia una pilota que, amb un toc subtil amb el taló del peu, ha enviat l’esfèric a Pedri que, de nou, s’ha quedat sol davant del porter per tal de rematar a plaer i sense defenses que el molestessin. A partir d’aquest moment, el Barça a baixat revolucions i Xavi ha provat a canviar de banda a Dembélé i Raphinha, el francès havia començat com a extrem dret i el brasiler a l’extrem esquerra. El partit ha arribat al descans amb un resultat que demostra el joc que s’ha vist dins del camp (4-0).

La segona part ha continuat amb una exhibició ofensiva del Barça

L’Spotify Camp Nou estava gaudint del joc del seu equip, però volia més i més gols. Així doncs, els jugadors blaugranes no han trigat a respondre les peticions de l’afició i tres minuts després que la pilota continués rodant pel camp, Lewandowski ha rebut una passada a tres quarts de camp per tal d’aixecar el cap, enviar l’esfèric en profunditat per Kessié, que ha entrat dins de l’àrea i ha tingut temps per esperar l’arribada d’Aubameyang, qui ha rematat a plaer en el seu primer xut a porteria (5-0).

El debut de Koundé

El joc entre el Barça i el Pumas també ens ha deixat una de les imatges més esperades pel barcelonisme, i és que els espectadors han pogut veure el debut de Jules Koundé, el defensa desitjat per Xavi. Des d’un primer moment ha deixat clar per quin motiu l’ha fitxat Xavi, puix ha tret la pilota jugada amb el peu amb molta facilitat des que ha entrat al terreny de joc i ha tallat un parell de pilotes àrees tot i que no destaca per la seva alçada.

El Barça ha afluixat, però ha continuat manant amb el seu joc

Un cop ha arribat el cinquè gol pel club blaugrana, el Barça ha baixat un parell de marxes respecte al joc que s’ha vist fins a aquell moment. Ara bé, els de Xavi han continuat sent els dominadors del partit sense que el Pumas gaudís d’ocasions gaire clares. El públic ha aprofitat per passar una bona estona encenent les llanternes dels telèfons mòbils o generant onades que donaven la volta sencera a l’estadi.

Frenkie de Jong ha marcat el sisè per tancar el marcador

El Barça ha tancat el Gamper amb un gol d’un dels homes que se’n desconeix com acabarà el seu futur. I és que Frenkie de Jong ha pispat una pilota al mig del camp, ha regatejat a la defensa i ha finalitzat sol davant del porter per tal de posar el marcador final. Així doncs, el Barça torna a alçar el Trofeu Joan Gamper davant d’un Spotify Camp Nou que ha fruit del nou equip dissenyat per Xavi Hernández (6-0).