Món Esport
Haaland ja s’estrena, per partida doble, amb l’equip de Guardiola (0-2)

El Manchester City que entrena Pep Guardiola ha començat avui la Premier League després de la batacada contra el Liverpool on els de Klopp es van endur la Comunity Shield. En aquella ocasió, el nou davanter estrella del Manchester City, Earling Haaland, va debutar des de l’inici del partit amb l’equip blau cel, però no va tenir fortuna de cara a porteria. És precisament per aquest motiu que el noruec ha començat amb més ganes la Premier League, despertant el seu instint golejador amb l’equip que dirigeix Pep Guardiola en una tarda on ha marcat fins a dos gols per demostrar què ha vingut a fer.

La crònica del West Ham – Manchester City

Després que el Manchester City acabés la darrera temporada com a campió, i sobre la botzina. L’equip que dirigeix el de Santpedor ha viatjat fins a Londres per tal de sumar els tres primers punts de la temporada contra el West Ham United i aprofitar l’empat del conjunt que, a priori, serà el seu perseguidor, puix el Liverpool va deixar escapar dos punts en el seu debut contra el Fulham. Així doncs, el City ha apretat des d’un principi per posar-se per davant, i ho ha aconseguit. El davanter Earling Haaland ha provocat un penal en un cara a cara contra el porter rival, el noruec ha assumit la responsabilitat i ha marcat el seu primer gol oficial amb la samarreta del Manchester City. El partit ha marxat al descans amb un gol de diferència per l’equip de Pep Guardiola (0-1).

Durant la segona part s’ha notat que encara estem al principi de la temporada, puix s’han vist força nombre d’imprecisions per part d’ambdós equips. No obstant això, en una jugada aïllada, el migcampista del Manchester City, Kevin De Bruyne, ha enviat una passada molt bona i en profunditat per Haaland que, de nou, no ha perdonat quan s’ha trobat davant del porter (0-2). Pocs minuts després Haaland ha sortit del terreny de joc per tancar un debut esplèndid en la que, avui dia, és la millor lliga del món.

El City demostra que serà un dels favorits a tot

Amb aquesta victòria l’equip que dirigeix Pep Guardiola suma tres punts que serveixen per començar amb bon peu la temporada i demostrar a tot el món que el Manchester City és un dels grans candidats per guanyar tots els títols que es disputaran d’ara endavant. Els reforços que ha fet Guardiola comencen a funcionar i segur que la supernova de Haaland donarà moltes alegries a l’afició blava.



Més notícies
Neto Murara, exporter del FC Barcelona | AFC Bournemouth
El Barça es desfà d’un altre jugador descartat per Xavi
Notícia: El Barça es desfà d’un altre jugador descartat per Xavi
Comparteix
Neto Murara firma pel Bournemouth de la Premier League
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
El Barça salvaria una situació crítica per inscriure els nous fitxatges
Notícia: El Barça salvaria una situació crítica per inscriure els nous fitxatges
Comparteix
Joan Laporta tranquil·litza el barcelonisme respecte a les inscripcions dels nous jugadors del club
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
El Chelsea confirma la sortida d’un defensa que fitxarà pel Barça de Xavi
Notícia: El Chelsea confirma la sortida d’un defensa que fitxarà pel Barça de Xavi
Comparteix
Thomas Tuchel, entrenador del Chelsea FC, ha parlat sobre la sortida imminent de Marcos Alonso
Enric Masip, assessor del president del Barça, durant la presentació de Robert Lewandowski | Gabriel Izcovich
La de Maradona, la de Ronaldinho i la de Lewandowski
Notícia: La de Maradona, la de Ronaldinho i la de Lewandowski
Comparteix
Enric Masip dialoga amb Món Esport i posa en context la presentació del polonès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa