Món Esport
Pedri i Lewandowski i la dita d'”els bons sempre s’entenen”

El Trofeu Joan Gamper que el Futbol Club Barcelona va guanyar diumenge passat contra el Pumas mexicà va suposar moltes coses. En primer lloc, el fet de guanyar el títol per desena vegada consecutiva. Després, que en el primer amb Xavi Hernández com a tècnic l’equip s’exhibís. S’exhibís en un possible nou cicle, amb la presentació dels nous fitxatges, que ho van fer molt bé. De fet, dos d’ells van presentar candidatura per formar unes societats que prometen molt: Raphinha va demostrar la seva creixent entesa amb Ousmane Dembélé, mentre que Robert Lewandowski va fer vàlida la frase de “els bons s’entenen” amb un Pedri González excels.

Aquesta segona societat va brillar des que l’àrbitre va xiular l’inici del partit. Lewandowski i Pedri van ensumar la sang des del principi i van mossegar. Encara entraven aficionats i aficionades a l’estadi quan el migcampista va servir una bona pilota al davanter, que la va millorar trobant un forat impensable a la porteria. L’1-0 era només un indici del que vindria després. Perquè a la següent jugada, el polonès va posar una assistència deliciosa al canari. Passada un altre cop en un forat que només ell va veure, perquè Pedri driblés el porter i posés terra de per mig al marcador.

No satisfets amb això, van seguir buscant-se. Després que Dembélé anotés el seu gol, va arribar l’obra mestra de la nit. En una jugada transicional, Eric Garcia va cedir a Lewandowski. I ell va fer màgia. Va demostrar que té ulls al clatell. I és que de primeres, va passar la pilota amb l’esperó a Pedri, que va emular el seu anterior gol. Acabava de néixer, definitivament, una societat.

Les declaracions de Pedri que ho deixen clar

I això va quedar patent en el postpartit. Al micròfon de TV3, Pedri va reconèixer que “la veritat que és molt fàcil entendre’s amb un futbolista que juga així. Els bons futbolistes sempre s’entenen, i intento buscar-lo sempre”. A més, va celebrar que “és un luxe jugar amb ell, és un jugador que és un espectacle, gaudeixo veient-lo com remata i com s’associa. Espero que ens doni moltes alegries, tant a mi com a l’afició”.



Més notícies
Jugadors del Barça celebrant un dels gols del club blaugrana | FC Barcelona
Lewandowski s’estrena com a golejador i el Barça s’exhibeix al Gamper (6-0)
Notícia: Lewandowski s’estrena com a golejador i el Barça s’exhibeix al Gamper (6-0)
Comparteix
El Barça goleja el Pumas mexicà en el Trofeu Joan Gamper i Robert Lewandowski marca el seu primer gol amb la samarreta blaugrana
Jugadors del FC Barcelona | Europa Press
El gran assenyalat del Barça contra el Pumas
Notícia: El gran assenyalat del Barça contra el Pumas
Comparteix
Gavi ha estat una per sota del seu nivell i el converteix en el jugador del Barça més assenyalat del Gamper
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
El missatge de Xavi abans del Gamper que engresca el barcelonisme sencer
Notícia: El missatge de Xavi abans del Gamper que engresca el barcelonisme sencer
Comparteix
Xavi transmet un missatge d'optimisme al dir que l'objectiu és guanyar títols
Neto Murara, exporter del FC Barcelona | AFC Bournemouth
El Barça es desfà d’un altre jugador descartat per Xavi
Notícia: El Barça es desfà d’un altre jugador descartat per Xavi
Comparteix
Neto Murara firma pel Bournemouth de la Premier League

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa