Món Esport
Ferran Torres dona la fórmula per eliminar el Manchester United

Ferran Torres, jugador del Futbol Club Barcelona, ha mantingut una trobada informal amb diversos mitjans de comunicació catalans, en la qual ha parlat del seu actual estat d’ànim, tot confessant que s’ha posat en mans d’un psicòleg durant els últims mesos, ha manifestat que vol triomfar en l’equip, i ha parlat del proper duel dels blaugranes, un dels més esperats de la temporada, contra el Manchester United i a Old Trafford.

La importància de Luis Enrique en la carrera de Ferran Torres

En primer lloc, Torres ha parlat d’una figura clau en la seva carrera: l’exseleccionador espanyol Luis Enrique. Sobre l’asturià, Torres ha puntualitzat que “em va donar molta confiança quan no jugava gaire al Manchester City. Em va ajudar a treure tot el meu potencial a la selecció”. Efectivament, Luis Enrique va continuar convocant Ferran Torres tot i que el seu paper en el club britànic va decréixer. I el jugador li va retornar aquesta confiança amb actuacions memorables.

Ferran Torres, Luis Enrique i Álvaro Morata, durant un entrenament de la selecció espanyola | Europa Press
Ferran Torres, Luis Enrique i Álvaro Morata, durant un entrenament de la selecció espanyola | Europa Press

Per exemple, en la final four de la UEFA Nations League de l’any 2021, va marcar els dos gols de La Roja contra Itàlia, en l’1-2 que va donar l’accés a una final que es va perdre, de forma polèmica, contra França. Torres també va marcar un recordadíssim hat-trick contra Alemanya en el procés de classificació a l’esmentada final four, gols importants a l’Eurocopa de l’estiu de 2021 i en el procés de classificació per a la Copa del Món de Qatar.

De fet, en la trobada amb els mitjans de comunicació, el de Foios s’ha referit a la fase final de la cita mundialista, en la qual també va participar. Ha recalcat que haver acudit a Qatar “em va ajudar per desconnectar”, però ha lamentat que “va ser difícil marxar tan aviat”. La selecció espanyola va caure eliminada als vuitens de final, contra la sorprenent i rocosa selecció del Marroc.

Ferran Torres lloa Guardiola

D’altra banda, encara en clau del City, Torres s’ha referit a l’entrenador que hi va tenir, ni més ni menys que Pep Guardiola. I l’ha lloat: “És d’aquells entrenadors que saben tant de futbol que t’avancen què passarà, això sempre m’ha fascinat”. Va ser el seu entrenador durant una temporada i mitja, després dels seus inicis al València i abans del seu aterrament al Camp Nou.

A Old Trafford “haurem de córrer com si no hi hagués un demà”

Finalment, sobre el partit de la tornada dels setzens de final de la UEFA Europa League contra el Manchester United, a Old Trafford, ha advertit que “haurem de córrer com si no hi hagués un demà. Serà un partit de tenir paciència i saber patir. La Premier és una Lliga molt física, és veritat, però nosaltres tenim molt de talent i això també és important”.

“Anem amb tot i sobretot amb gent jove disposada a menjar-se el món”, ha afegit. Ferran Torres és una veu autoritzada a l’hora de parlar dels red devils, ja que, durant la seva etapa a la Premier League, va visitar Old Trafford i es va enfrontar a un Manchester United que, tot sigui dit, no té res a veure amb l’actual d’Erik ten Hag.



Més notícies
Ferran Torres, jugador del Barça, celebrant el seu gol al camp del Viktoria Pilsen | Europa Press
Ferran Torres: “Vull triomfar al Barça, m’hi veig molts anys”
Notícia: Ferran Torres: “Vull triomfar al Barça, m’hi veig molts anys”
Comparteix
El jugador del Barça ha reivindicat a la premsa que no té la culpa de l'alta xifra de diners que es van pagar per ell
Ferran Torres, jugador del Barça | Europa Press
Ferran Torres confessa que s’ha posat en mans d’un psicòleg
Notícia: Ferran Torres confessa que s’ha posat en mans d’un psicòleg
Comparteix
El jugador del Barça ha explicat a la premsa el seu estat d'ànim actual i el dels últims mesos
Ferran Torres, davanter del Barça | Europa Press
Ferran Torres entra a la màquina del temps i es reivindica
Notícia: Ferran Torres entra a la màquina del temps i es reivindica
Comparteix
El davanter valencià ha desencallat el partit contra el Cadis amb una memorable actuació a la banda dreta
Raphinha, durant el partit contra el Manchester United | FC Barcelona
El Barça salva un empat vital contra el United en un partit boig (2-2)
Notícia: El Barça salva un empat vital contra el United en un partit boig (2-2)
Comparteix
L'eliminatòria de setzens de final entre blaugranes i 'red devils' es decidirà a Old Trafford

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa