Món Esport
Ferran Torres confessa que s’ha posat en mans d’un psicòleg

Ferran Torres, jugador del Futbol Club Barcelona, ha mantingut una trobada informal amb diversos mitjans de comunicació catalans. En aquesta, ha parlat del seu actual moment, que és molt dolç, després de la seva reivindicació en el darrer partit de LaLiga. I, alhora, ha revelat com s’ha sentit els últims mesos, una etapa complicada, amb moltes suplències, actuacions decebedores i moltes crítiques rebudes.

En aquesta trobada, el valencià ha confessat que “m’he posat en mans d’un psicòleg. Acostumo a anar-hi una o dues vegades per setmana. Parlem de tot, de futbol però també de la meva privada”. Una qüestió que no és pas res de l’altre món, però que no deixa de ser notícia pel fet que encara no està normalitzat. No està normalitzat que un esportista expliqui que va al psicòleg. Però hauria de ser normal. Ho va fer Andrés Iniesta, jugador llegendari del Barça, quan va travessar una depressió, o ho està fent ara Ferran.

I gràcies a la teràpia, el de Foios ha aconseguit, en l’aspecte professional, i entre altres coses, “no obsessionar-me tant amb el gol. He après a ser feliç. A afrontar les coses. Ho he passat malament, però ha estat una gran oportunitat per conèixer-me a mi mateix i per recuperar el meu futbol. Vaig sentir que havia caigut en un pou sense fons. Mai m’havia esfondrat tant”.

Ferran Torres, protagonista del partit del Barça contra el Cadis | FC Barcelona
Ferran Torres, protagonista del partit del Barça contra el Cadis | FC Barcelona

Ferran Torres agraeix l’ajuda de Laporta, Busquets i Xavi

A més, ha celebrat que “la meva família també m’ha ajudat. Tinc un entorn molt sa”, i ha valorat molt positivament diverses figures del club. Per una banda, la del president, Joan Laporta: “És una persona molt propera amb tots”. En clau del vestuari, ha argumentat que “tots els meus companys m’han ajudat”, i n’ha destacat un: “Sergio Busquets em deia que estigués tranquil. Que la recompensa acabaria arribant”.

D’altra banda, ha enaltit la figura de l’entrenador culer, Xavi Hernández: “Em va felicitar després del partit del Cadis. Parlem sovint, però no sóc d’aquells futbolistes que pregunten per què no juguen. M’agrada la competència i aquí la tinc. Ousmane Dembélé està fent una feina extraordinària”.

És una obvietat dir que, contra el Cadis, Ferran Torres va completar el seu millor partit amb la samarreta blaugrana. La seva increïble jugada que va precedir el primer gol només va ser la punta de l’iceberg del seu repertori de regats que va fer als rivals, i de les bones centrades que va posar a Robert Lewandowski i companyia. Torres va arribar a l’equip en el mercat hivernal de fitxatges de la temporada 2021/2022, a canvi del pagament de 55 milions d’euros al Manchester City.

Va començar amb bon peu, però el seu rendiment es va diluir. També la participació en forma de minuts, després que Xavi recuperés l’esmentat Dembélé, i que el club hagués fitxat Raphinha Dias. Cal recordar que tots tres jugadors rendeixen millor en el marge dret de l’atac. Aquest curs, Ferran Torres ha disputat 28 partits de 34 possibles, amb només 11 titularitats, i amb l’aportació de cinc gols i una assistència. Però bé, recordant l’exemple del partit contra el Cadis, les estadístiques no ho són tot.



Més notícies
Ferran Torres, protagonista del partit del Barça contra el Cadis | FC Barcelona
Els actors secundaris donen la victòria al Barça contra el Cadis (2-0)
Notícia: Els actors secundaris donen la victòria al Barça contra el Cadis (2-0)
Comparteix
Un Ferran Torres renascut ha estat el millor del partit i Sergi Roberto també ha marcat
Ferran Torres, davanter del Barça | Europa Press
Ferran Torres entra a la màquina del temps i es reivindica
Notícia: Ferran Torres entra a la màquina del temps i es reivindica
Comparteix
El davanter valencià ha desencallat el partit contra el Cadis amb una memorable actuació a la banda dreta
Ferran Torres, jugador del Barça | Europa Press
Ferran Torres rep una sanció extraordinària pel seu ‘combat grecoromà’
Notícia: Ferran Torres rep una sanció extraordinària pel seu ‘combat grecoromà’
Comparteix
El davanter valencià del Barça es perdrà els pròxims dos partits de Lliga
Ferran Torres, jugador del Barça, celebrant un gol en un partit contra l'Athletic | Europa Press
Ferran Torres admet que encara no ha donat la seva millor versió al Barça
Notícia: Ferran Torres admet que encara no ha donat la seva millor versió al Barça
Comparteix
El valencià ha repassat el seu primer any com a blaugrana en una entrevista a Barça TV

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa