Món Esport
Balde tranquil·litza el barcelonisme amb un missatge molt clar

Alejandro Balde, jugador del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista al Diari SPORT on ha explicat la seva evolució professional des que va arribar al Barça i com està sent l’adaptació al primer equip durant aquesta temporada. El jove lateral blaugrana ha viscut grans canvis durant aquest any, ja que, en aquests moments, és un dels futbolistes que més està utilitzant Xavi, exhibint un altíssim nivell de joc i, alhora, un gran progrés partit rere partit. A més a més, ha aprofitat per tranquil·litzar el barcelonisme dient que les seves intencions són les de quedar-se per molts anys jugant a Barcelona.

Els equips que li agraden a Balde

Ara bé, el jugador blaugrana, que encara no ha renovat amb el Barça, ha aprofitat l’ocasió per dir quins són els equips que més li agraden per la seva manera de jugar: “Hi ha molts equips… Veus el Bayern de Munic i té uns laterals que pugen com bojos, a la Premier League passa el mateix. Crec que ara hi ha molts equips que aprofiten la profunditat que donen els laterals i això m’agrada molt. Però espero poder jugar molts anys a Barcelona”. A més a més, Balde ha demostrat la seva ambició: “Vull guanyar-ho tot aquesta temporada. Hem d’anar a totes. Primer hi ha el partit del Manchester United, que és un partidàs. Sent tants joves intentarem portar-lo de la millor manera possible. Els més veterans, com Busquets o Jordi Alba, ens diuen que estiguem tranquils i que ens concentrem pel partit”, ha dit Alejadro Balde per concloure.

Alejandro Balde, jugador del Barça | Europa Press
Alejandro Balde, jugador del Barça | Europa Press

Balde no volia ser lateral

Alejandro Balde no ha estat sempre un lateral esquerre. El jove futbolista del Barça ha confessat que les posicions de defensa no eren les que més li agradaven, sinó que preferia jugar de davanter: “Quan m va fitxar el Barça jugava de davanter i lateral. Després vaig passar a la posició d’extrem i ja no volia ser lateral, no m’agradava. Ara, per les meves condicions, estic molt còmode en aquella posició. A mi sempre m’ha agradat més atacar que defensar. Abans no li donava gaire importància a la faceta defensiva. Quan ets petit en tens prou amb ser ràpid, però ara he de treballar de valent per continuar millorant”, ha dit Alejandro Balde que ha confessat que el seu referent és Jordi Alba.



Més notícies
Ronald Araujo, celebrant un gol del Barça amb Leo Messi i Sergi Roberto la temporada 2019/2020 | @ronaldaraujo_4
Els dos fitxatges que faria Araujo per al Barça
Notícia: Els dos fitxatges que faria Araujo per al Barça
Comparteix
El defensa del Barça fitxaria Leo Messi i el seu compatriota Rodrigo Bentancur
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | FC Barcelona
Bartomeu, investigat per ‘comprar’ periodistes amb diners del Barça
Notícia: Bartomeu, investigat per ‘comprar’ periodistes amb diners del Barça
Comparteix
Els periodistes Marçal Lorente i Albert Lesan haurien rebut diners del club a través de terceres empreses i sota conceptes ficticis
Ronald Araujo, durant el Betis-Barça de Lliga de la temporada 2022/2023 | Europa Press
Araujo es mulla sobre si és el millor defensa del moment
Notícia: Araujo es mulla sobre si és el millor defensa del moment
Comparteix
L'uruguaià va d'exhibició en exhibició i ha obert un debat en el qual ha dit la seva
Ronald Araujo, durant el Vila-real-Barça de Lliga de la temporada 2022/2023 | Europa Press
L’anècdota desconeguda d’Araujo que demostra una gran professionalitat
Notícia: L’anècdota desconeguda d’Araujo que demostra una gran professionalitat
Comparteix
El defensa del Barça ha revelat en una entrevista amb el periodista Gerard Romero el mètode que ha seguit per millorar la seva sortida de pilota

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa