Món Esport
L’anècdota desconeguda d’Araujo que demostra una gran professionalitat

Ronald Araujo, jugador del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista al periodista català Gerard Romero, en el seu canal de Twitch Jijantes. L’uruguaià ha parlat d’aspectes interessants sobre la seva carrera, i ha explicat una anècdota inèdita fins ara: el procés que va passar, des de la seva arribada al filial culer, per millorar el seu joc amb la pilota als peus.

“Quan vaig arribar al Barça B, la pilota em volava. Jo continuava entrenant. Si entrenàvem al matí, jo venia a la tarda, anava a la Ciutat Esportiva, i dreta esquerra, control i passada… ho feia tota l’estona. Com vivia a prop, venia sempre”, ha explicat. Quan Romero li ha preguntat si feia això tot sol, el defensa li ho ha afirmat.

Sí, jo sol. Agafava una pilota i anava cap allà. I entrenava bastant. I crec que després es veu el fruit dins del camp. S’agafa més confiança. I ara, amb l’arribada de Xavi, aposta molt per mi, em dona molta confiança, i ara es veu que em sento un altre jugador amb la pilota. Tinc més confiança. Sempre prenc bones decisions, i crec que això és el més important. Perquè, a més, ajuda a l’equip”, ha conclòs.

Araujo s’ha convertit en un dels millors defenses del moment

Una anècdota que era desconeguda fins ara. Araujo ha demostrat, un cop més, que, a banda de ser un jugador excel·lent, un dels millors del món ara mateix, també té un alt grau de professionalitat. El de Rivera va arribar al filial del Barça l’any 2018, amb 19 anys, després jugar a les files del Rentistas i el Boston River del seu país. Arribava amb un gran nivell defensiu però, com ha recalcat, li costava l’element diferencial que ha caracteritzat molts dels grans defenses de la història del Barça: el de ser el primer atacant de l’equip, tenint una bona gestió de la pilota.

Ronald Araujo, durant un entrenament del Barça | FC Barcelona
Ronald Araujo, durant un entrenament del Barça | FC Barcelona

Evidentment, com Araujo ha recalcat, amb l’arribada de Xavi ha millorat això. I és que el tècnic terrassenc va accentuar molt aquesta mancança d’Araujo en el seu primer curs, el 2021/2022. Fins i tot, en un partit de la UEFA Europa League, contra el Galatasaray, el va substituir en el descans, i en la roda de premsa posterior al matx va explicar que ho va fer perquè no l’estava convencent la sortida de pilota del charrúa, contra un equip tancat. Ara, la feina feta està donant els seus fruits, com bé ha expressat Araujo, ja que és un dels millors defenses del moment i, alhora, un dels més complets.



Més notícies
Ronald Araújo, saltant de cap amb Morales | Europa Press
La muralla defensiva del Barça té accent uruguaià
Notícia: La muralla defensiva del Barça té accent uruguaià
Comparteix
Ronald Araújo està a un nivell excepcional i contagia els companys amb la seva energia
Pedri i Lewandowski celebren el gol contra el Vila-real | Europa Press
Pedri allunya el Barça a onze punts del Madrid (0-1)
Notícia: Pedri allunya el Barça a onze punts del Madrid (0-1)
Comparteix
Els blaugranes han assaltat l'Estadi de la Ceràmica i han guanyat el Vila-real de Quique Setién
Ronald Araújo, durant un partit al Camp Nou | Europa Press
Ronald Araújo avala el retorn de Leo Messi al Barça
Notícia: Ronald Araújo avala el retorn de Leo Messi al Barça
Comparteix
El defensa uruguaià té molt clar que la tornada de Messi seria una gran notícia i fa balanç sobre el primer any a les ordres de Xavi
Ronald Araujo, jugador del Barça | Europa Press
Els tres motius del ressorgiment del Barça, segons Araujo
Notícia: Els tres motius del ressorgiment del Barça, segons Araujo
Comparteix
Malgrat que Lewandowski acapari els focus, l'uruguaià també s'adjudica la responsabilitat del creixement blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa