Món Esport
Els dos fitxatges que faria Araujo per al Barça

Ronald Araujo, jugador del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista al periodista català Gerard Romero, en el seu canal de Twitch Jijantes. A banda de parlar del seu passat i del seu present, l’uruguaià també s’ha referit al futur de l’equip. Tot i que actualment el nivell i els resultats són excel·lents, sempre hi pot haver un marge de millora. El defensa n’és conscient, i en l’entrevista ha revelat quins dos jugadors fitxaria.

En una secció de l’entrevista de preguntes curtes i respostes ràpides, el jugador ha estat preguntat per qui fitxaria. Després de pensar-s’ho uns segons i de recalcar que ens fitxaria “uns quants”, ha anomenat Rodrigo Bentancur, ja que “m’agrada molt”. Aquest és un migcampista que juga al Tottenham Hotspur, que té passat a la Juventus, i que, com Araujo, és uruguaià i internacional amb la celeste. Cal remarcar que, a banda de la seva qualitat, recentment s’ha sabut que es perdrà el que resta de temporada per culpa d’una lesió, i per tant aquestes paraules d’Araujo, a banda de ser sinceres, també podrien significar un missatge d’ànim cap a ell.

D’altra banda, Araujo també ha dit que li agradaria fitxar Leo Messi. El retorn del mite argentí és una possibilitat complicada, pels problemes de la massa salarial que arrossega el club culer, però no impossible. El campió del món acaba contracte amb el Paris Saint-Germain al final de la temporada, i encara no ha renovat.

Messi i Araujo celebren un gol | FC Barcelona
Messi i Araujo celebren un gol | FC Barcelona

Araujo desitja prolongar la seva relació amb Messi com a company

Sobre aquesta possibilitat, el charrúa s’ha esplaiat més, en una altra resposta. Preguntat per Gerard Romero sobre aquest possible retorn, i desitjat per molta gent, Araujo ha valorat que “el Leo és un jugador que tothom el vol al seu equip. És el millor jugador del món, i [el retorn] seria una cosa tremenda, especial. No sé com es faran les coses, però és clar que ens encantaria”.

Araujo va irrompre arribar al filial del Barça l’estiu de 2018 i, una temporada després, va irrompre al primer equip. Va debutar el 6 d’octubre de 2019, en un partit de Lliga contra el Sevilla Fútbol Club. Desafortunadament va acabar veient la targeta vermella. Va continuar més aviat en la dinàmica del Barça B, però el curs següent ja va ser home del primer equip. Per tant, ha compartit un any i escaig amb Leo Messi, i aquesta etapa es podria acabar ampliant.



Més notícies
Ronald Araujo, durant el Betis-Barça de Lliga de la temporada 2022/2023 | Europa Press
Araujo es mulla sobre si és el millor defensa del moment
Notícia: Araujo es mulla sobre si és el millor defensa del moment
Comparteix
L'uruguaià va d'exhibició en exhibició i ha obert un debat en el qual ha dit la seva
Ronald Araujo, durant el Vila-real-Barça de Lliga de la temporada 2022/2023 | Europa Press
L’anècdota desconeguda d’Araujo que demostra una gran professionalitat
Notícia: L’anècdota desconeguda d’Araujo que demostra una gran professionalitat
Comparteix
El defensa del Barça ha revelat en una entrevista amb el periodista Gerard Romero el mètode que ha seguit per millorar la seva sortida de pilota
Ronald Araújo, saltant de cap amb Morales | Europa Press
La muralla defensiva del Barça té accent uruguaià
Notícia: La muralla defensiva del Barça té accent uruguaià
Comparteix
Ronald Araújo està a un nivell excepcional i contagia els companys amb la seva energia
Leo Messi, durant la seva roda de premsa de comiat del Barça | Europa Press
Declaració d’amor de Leo Messi a Barcelona
Notícia: Declaració d’amor de Leo Messi a Barcelona
Comparteix
El davanter argentí ha deixat el seu futur totalment obert en una entrevista al diari Olé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa