Món Esport
La reacció de Bartomeu a la denúncia del Barça

La junta directiva de l’expresident del Futbol Club Barcelona Josep Maria Bartomeu ha estat denunciada per l’actual, encapçalada per Joan Laporta. Així ho ha comunicat l’entitat blaugrana després d’una assemblea ordinària, de la mateixa manera que s’ha dit que el dimarts 1 de febrer es donaran tots els detalls al respecte en una roda de premsa del mateix president Laporta. De fet, en aquesta compareixença del màxim dirigent del Barça es presentaran tots els resultats de l’informe Forensic que s’ha dut a terme al club des de fa gairebé un any, quan va entrar l’actual junta directiva, amb l’objectiu de conèixer si hi havia possibles irregularitats o delictes de la gestió anterior.

Doncs bé, Josep Maria Bartomeu no ha fet cap mena de declaració o reacció pública, però sí que ha parlat en privat amb Esport3, segons informa la mateixa televisió esportiva catalana. El periodista Xavi Valls ha explicat tot el que li ha dit l’expresident blaugrana. Bartomeu assegura que està “tranquil” i que “no té ni idea de quins poden ser els motius d’aquesta denúncia”. A més a més, no només parla per ell, sinó que diu que “posa la mà al foc per tots els seus companys de junta” i que “està convençut que cap d’ells ha ficat la mà a la caixa”. No només això, sinó que també ha atacat Laporta i el seu equip, perquè diu que “el comunicat és infantil i poc seriós”, ja que considera que en el mateix moment en què es parla de la denúncia, s’haurien d’haver donat els motius pels quals s’ha posat.

De totes maneres, sortirem de dubtes el dimarts 1 de febrer i aleshores sí que s’espera una reacció pública de Bartomeu. El més probable és que ho faci en forma de carta oberta, però no es descarta una aparició en algun mitjà de comunicació.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | Europa Press
El Barça denuncia Bartomeu i en donarà més detalls la setmana vinent
Notícia: El Barça denuncia Bartomeu i en donarà més detalls la setmana vinent
Comparteix
Joan Laporta oferirà dimarts els resultats del treball d'investigació Forensic
Neymar Jr., el dia de la seva presentació amb el Barça | Europa Press
Es confirma el motiu pel qual Neymar no va tornar al Barça
Notícia: Es confirma el motiu pel qual Neymar no va tornar al Barça
Comparteix
El PSG va ser la seva presó d'or, de la mateixa manera que ho és ara per Mbappé

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a gener 27, 2022 | 12:11
    El Tito Cruyff gener 27, 2022 | 12:11
    Laporta dimissió, per inepte!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa