Món Esport
El Barça denuncia Bartomeu i en donarà més detalls la setmana vinent

El Futbol Club Barcelona ha emès un comunicat en el qual anuncia que el dimarts vinent “es presentaran públicament els resultats del treball d’investigació Forensic”. Això significa que el club farà públiques possibles irregularitats comeses en la gestió de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu. A més, el Barça informarà “de les actuacions ja endegades pel Club consistents en la presentació d’una denúncia davant la Fiscalia Provincial de Barcelona per fets que se’ns deriven de les conclusions de la investigació Forensic”.

Les presumptes irregularitats denunciades estarien relacionades, presumptament, amb aspectes com el Barçagate, l’Espai Barça, les comissions de fitxatges i la contractació de proveïdors a un preu superior al del mercat. La junta de Joan Laporta, doncs, ha volgut esbrinar si en aquestes o en altres qüestions la directiva de Bartomeu podria haver comès delictes i ja té una resposta.

La junta de Laporta va sol·licitar el Forensic a principis de temporada. Llavors, el director general del club, Ferran Reverter, va afirmar que la directiva anterior “fitxava jugadors sense saber si els podria pagar. En el cas de Griezmann, la mateixa nit que el van fitxar, van veure que no hi havia diners i aquell vespre es va buscar un fons per fer un factoring (un servei de finançament ràpid) que té comissions d’obertura”. Joan Laporta va arribar a dir que s’havien trobat “els pitjors comptes” de la història del club.

El president del Barça, doncs, presentarà els resultats en qüestió dimarts vinent a les onze del matí. La junta ha decidit fer-ho d’aquesta manera avui, en una sessió ordinària en la qual també ha aprovat una nova normativa de penyes que establirà uns requisits més restrictius a l’hora d’esdevenir penyista o de fundar una penya, i vetllarà per eliminar “intermediaris” i establir una relació més directa entre aquestes i el club. A més, el club “reconeix en aquest text normatiu les Agrupacions Territorials i deixa a criteri de les pròpies mateixes penyes la seva afiliació a aquestes”.  Més notícies
Josep Maria Bartomeu i Pique durant l'acte de renovació del central | FC Barcelona

Piqué hauria signat un contracte desorbitat amb Bartomeu

Notícia: Piqué hauria signat un contracte desorbitat amb Bartomeu
Comparteix
El jugador del Barça havia acordat cobrar 40 milions en les seves dues últimes temporades al futbol
Notícia: Piqué hauria signat un contracte desorbitat amb Bartomeu - Mobile
Vegan Nation és l'empresa més ben posicionada per patrocinar el Barça | Vegan Nation

Què és Vegan Nation, l’empresa vegana que podria patrocinar el Barça?

Notícia: Què és Vegan Nation, l’empresa vegana que podria patrocinar el Barça?
Comparteix
Spotify, Tencent i Polkadot son les altres companyies ben posicionades per patrocinar la samarreta blaugrana
Notícia: Què és Vegan Nation, l’empresa vegana que podria patrocinar el Barça? - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Si la fet, que la pagui a gener 26, 2022 | 20:22
    Si la fet, que la pagui gener 26, 2022 | 20:22
    Si no la fet, que la pagui la butxaca de Laporta, no el Barça, que semble voler-se exonerat de les malifetes que va fer i farà, i el vaig votar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa