Món Esport
Es confirma el motiu pel qual Neymar no va tornar al Barça

El futbolista brasiler Neymar Jr. va abandonar el Futbol Club Barcelona l’estiu del 2017. El París Saint-Germain (PSG) va pagar la seva clàusula de rescissió de 222 milions d’euros i va deixar els culers amb un pam de nas. Neymar formava un dels tridents més temuts de la història del futbol, juntament amb Luis Suárez i Leo Messi, i de cop i volta es va esfumar. Ara bé, quan els aficionats del Barça no havien tingut temps ni de fer el dol, van començar a aparèixer rumors que deien que Neymar no estava gens bé a París i que tenia ganes de tornar i l’estiu del 2019 aquesta operació es va estar a punt de fer efectiva.

Això ha quedat confirmat al documental Neymar, el caos perfecto, que s’ha estrenat a la plataforma Netflix. Per primera vegada, el davanter brasiler reconeix que sí, que no estava gens bé a França i que va demanar el retorn a Barcelona al seu pare i representant, Neymar da Silva. Així ho explica el mateix futbolista: “Vaig prendre la decisió de deixar el PSG perquè sentia que estaria millor a un altre lloc. No va ser per culpa de cap aficionat o del club, al contrari, els hi estic molt agraït, mai no va tenir res a veure amb això”.

Així doncs, el seu pare es va posar en contacte amb el Barça i l’entitat blaugrana va començar a estudiar el seu possible retorn, com la premsa va narrar amb detall. El motiu pel qual, finalment, no es va tancar aquesta operació és el que ja se sabia i el que confirma Neymar da Silva, que bàsicament va ser la negativa rotunda del PSG a que això passés, com va succeir aquest passat estiu amb Kylian Mbappé i el Reial Madrid: “Ell volia anar al Barça. Jo reconec que no volia que deixés el PSG, però treballo pel meu fill i ho vaig intentar. Vam parlar amb el PSG, però no hi va haver manera que el deixessin marxar de forma amistosa”.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | Europa Press
El Barça denuncia Bartomeu i en donarà més detalls la setmana vinent
Notícia: El Barça denuncia Bartomeu i en donarà més detalls la setmana vinent
Comparteix
Joan Laporta oferirà dimarts els resultats del treball d'investigació Forensic
Ousmane Dembélé, futbolista del Barça | Europa Press
Nou cop de volant: els agents de Dembélé diuen a Xavi que volen renovar
Notícia: Nou cop de volant: els agents de Dembélé diuen a Xavi que volen renovar
Comparteix
Li ho han dit en una reunió, buscant normalitzar així les relacions amb l'entrenador blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa