Món Esport
Bartomeu estudia demandar Laporta

L’expresident del Futbol Club Barcelona Josep Maria Bartomeu ha reaccionat a la presentació dels resultats de l’informe Forensic de forma imminent. Després que l’actual president, Joan Laporta, afirmés que la junta directiva anterior podria haver comès delictes greus, el mateix Bartomeu s’ha dirigit a la Fiscalia de Barcelona per contestar a la denúncia que el club li ha posat.

Bartomeu ha emès un escrit en el qual es posa a disposició de la Fiscalia “perquè els fets poden constituir delictes d’injúries i calúmnies o podrien ser la base d’una demanda de protecció del dret a l’honor i la dignitat”. D’aquesta manera, l’expresident considera que Laporta i la seva junta directiva també podrien haver comès un delicte a l’hora de presentar els resultats del Forensic de la forma amb què ho van fer i així ho ha comunicat a la Fiscalia. Mitjançant aquest text, Bartomeu també demana poder tenir accés a una còpia de l’informe per “poder-lo analitzar” i lamenta que aquest no estigui a l’abast de tots els socis del club.

Aquest és el contingut del seu escrit: “Em poso a disposició de la Fiscalia, ja que els fets que es narraran a continuació poden ser constitutius d’un delicte d’injúries i calúmnies o la base per a una demanda de protecció del dret a l’honor i a la dignitat. És per això que presento les següents al·legacions.

Des de fa dies apareixen diverses notícies als mitjans de comunicació sobre una denúncia interposada contra l’anterior junta directiva que jo presidia. El dia 1 de febrer del 2022 els membres de l’actual junta directiva han realitzat una roda de premsa on s’han formulat declaracions sobre un informe Forensic que s’ha presentat a la Fiscalia. Aquestes manifestacions públiques no s’ajusten a la realitat i és per això que demano que se’m traslladi la documentació per analitzar-la”.



Més notícies
Joan Laporta, en roda de premsa | FC Barcelona
Laporta: “El Forensic no descarta que la junta de Bartomeu s’enriquís”
Notícia: Laporta: “El Forensic no descarta que la junta de Bartomeu s’enriquís”
Comparteix
El president del Barça ha presentat els resultats de l'informe Forensic al Camp Nou
Bartomeu, expresident del Barça | EFE
Els quatre delictes que hauria comès Bartomeu
Notícia: Els quatre delictes que hauria comès Bartomeu
Comparteix
El dany econòmic supera els 30 milions d'euros

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMMR a febrer 02, 2022 | 18:45
    JMMR febrer 02, 2022 | 18:45
    Quina barra!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa