Món Esport
Xavi repassa la desfeta a la Copa i avisa els jugadors de cara al derbi

Xavi Hernández, entrenador del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació a la prèvia del derbi català contra el Girona d’aquest dilluns al Camp Nou. Es tracta de la vint-i-vuitena jornada de la competició domèstica i els blaugranes, amb la victòria, deixarien el Madrid a una distància de 15 punts de diferència després de la derrota dels d’Ancelotti a Vila-real.

“No podem fallar”

“El partit cobra més importància després de la derrota del Madrid a Vila-real”, ha començat dient el tècnic durant la seva compareixença. “Estar a 15 punts faltant-ne 30 és una gran oportunitat. Estem fent una Lliga extraordinària, no podem fallar”, ha dit un Xavi que avisa sobre les qualitats del rival: “Contra el Girona serà un partit complicat. Míchel fa molt bé les coses, saben el que fan amb pilota i sense. Ens costarà, segur”, ha avisat.

Amb l’objectiu de redimir-se de l’eliminació a la Copa

Evidentment, la desfeta a la Copa contra el Madrid ha tornat a ser protagonista a la sala de premsa. Xavi avisa que han “analitzat el perquè de les coses”. A més, ha afegit que va ser per culpa d’“errors puntuals”. Sobre l’eliminació, també ha dit que cal canalitzar la derrota: “Ens motiva encara més per anar a aconseguir la victòria”, i que “la Lliga és la competició més justa perquè et diu exactament com has estat durant la temporada”.

Xavi Hernández, tècnic del Futbol Club Barcelona | Europa Press
Xavi Hernández, tècnic del Futbol Club Barcelona | Europa Press

Essent preguntat sobre la planificació de la temporada vinent, el tècnic blaugrana ha volgut deixar a una banda el tema. Així i tot, ha admès que es reuneix “habitualment” amb el director de futbol, Mateu Alemany, i amb el director esportiu, Jordi Cruyff. Una planificació en la qual, evidentment, estarà sobre la taula la continuïtat o no de Sergio Busquets. Sense confirmar res al respecte, Xavi n’ha parlat: “A veure com acaba la temporada. Ho he dit moltes vegades, per a mi ‘Busi’ és molt important, no només en l’àmbit futbolístic, sinó també al vestidor”.

La convocatòria de Xavi pel derbi

Els blaugranes rebran el Girona amb quatre baixes destacables: Dembélé, Pedri, Christensen i De Jong. Més enllà d’això, qui reapareix és Raphinha, que va veure el partit d’Elx des de casa per acumulació de targetes. Xavi ha hagut de tornar a recórrer al Barça Atlètic i al Juvenil A per completar la convocatòriaCasadó i Estanis, del filial, i Alarcón i Aleix Garrido, del juvenil, podrien tenir minuts durant el derbi de dilluns a les 21:00 h.



Més notícies
Fede Valverde, jugador del Reial Madrid | Europa Press
Fede Valverde li propina un cop de puny a Baena després del partit
Notícia: Fede Valverde li propina un cop de puny a Baena després del partit
Comparteix
L'uruguaià ha agredit el jugador del Vila-real al pàrquing després del partit. La seva baralla ve del partit de Copa al gener, en què Baena li hauria dit "plora ara que el teu fill no naixerà"
Raphinha durant un entrenament | FC Barcelona
La convocatòria de Xavi pel derbi contra el Girona
Notícia: La convocatòria de Xavi pel derbi contra el Girona
Comparteix
Els blaugranes rebran el Girona amb quatre baixes destacables: Dembélé, Pedri, Christensen i De Jong
Samu Chukwueze, jugador del Vila-real | Vila-real CF
El Madrid perd a casa contra el Vila-real i pot quedar a 15 punts (2-3)
Notícia: El Madrid perd a casa contra el Vila-real i pot quedar a 15 punts (2-3)
Comparteix
El conjunt groguet ha remuntat un 2-1 en contra i el Madrid continua deixant-se punts a la Lliga
Robert Lewandowski, durant una roda de premsa | Europa Press
Lewandowski confessa el moment més dur de la seva carrera
Notícia: Lewandowski confessa el moment més dur de la seva carrera
Comparteix
El jugador del Barça s'ha obert a explicar "el moment més complicat" de la seva carrera com a futbolista al documental 'Lewandowski Desconegut'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa