El Madrid perd a casa contra el Vila-real i pot quedar a 15 punts (2-3)

El Reial Madrid continua deixant-se punts a la Lliga i ha perdut després que el Vila-real de Quique Setién li hagi remuntat un 2-1 en contra fins al 2-3 final. Samu Chukwueze ha estat el gran protagonista de la nit al Bernabéu amb dos golassos realment impressionants que han servit per consumar una remuntada que els permet seguir amb una dinàmica extraordinària. D’aquesta manera, si el Barça guanya el derbi del dilluns contra el Girona, es posarà a 15 punts del conjunt blanc.

Els primers 45 minuts s’han tancat amb l’empat al marcador (1-1) amb gols de Pau Torres en pròpia (15′) i un gran gol de Chukwueze amb un retall previ (39′). Només iniciar la segona meitat, Vinícius s’ha fabricat tot sol el 2-1 (48′), que semblava deixar el partit bastant enllestit i encarat a favor dels locals. Malgrat tot, els de Setién no s’han vençut i José Luis Morales ha fet l’empat al 71′ amb incertesa després d’una estona de revisió al VAR per possible fora de joc. Finalment, l’empat ha pujat al marcador i no només això, sinó que el Vila-real ha remuntat mitjançant un golàs des de fora l’àrea de Chukwueze, que l’ha calvat a l’esquadra dreta de Courtois al minut 79. Un gol realment impactant de l’atacant nigerià que ha posat el 2-3 definitiu que els groguets han vist en perill després de que l’àrbitre Javier Alberola Rojas hagi assenyalat un penal per mans d’Aïssa Mandi. No ho eren, i finalment, el VAR ha permès corregir l’error arbitral.

Perdonen l’expulsió a Tchouaméni

Novament, la polèmica ha tornat a formar part d’un partit de la Lliga. Aurélien Tchouaméni, migcampista del Reial Madrid, ha arribat tard a una jugada aïllada amb Chukwueze, amb qui ha impactat amb la planta dels peus. Una imatge realment esfereïdora que Setién no podia concebre, fet pel qual ha anat corrent a reclamar una expulsió que no ha acabat essent. Una decisió molt polèmica, ja que el Madrid ha anat de més a menys i podria haver marxat al descans amb deu jugadors. L’entrada del jugador francès hauria d’haver suposat la seva expulsió, però encara més flagrant ha estat que ni tan sols hagi vist la targeta groga.