Món Esport
Lewandowski confessa el moment més dur de la seva carrera
  • CA

El davanter polonès Robert Lewandowski s’ha obert a explicar “el moment més complicat” de la seva carrera com a futbolista. Ho ha fet al documental ‘Lewandowski Desconegut’, en el qual ha confessat com el va afectar l’avortament espontani de la seva dona Anna Lewandowska abans de disputar l’Eurocopa del 2016 amb la selecció de Polònia. Durant un moment de la sèrie, el davanter del Futbol Club Barcelona, en aquell moment del Bayern de Munic, narra l’episodi: “M’havia de centrar en el futbol, però tenia un tema més important al cap tot el temps. Els aficionats no en tenien ni idea, només esperaven que marqués gols”, expressa el davanter durant un moment de la sèrie.

El futbolista polonès no va tenir temps de pair la notícia, ja que de seguida arribaven els partits de la fase de grups: “Va ser una situació difícil per a nosaltres com a família”, i afegint que “encara que en privat un està desolat, decebut i trist, en realitat ho ha d’afrontar tot mentre surt al camp, intentant centrar-se en el que ha de fer”. Per sort per a Robert i Anna, no van trigar gaire temps a tornar a quedar-se embarassats. Un any després, el 2017, arribava al món la petita Klara, però malauradament ho feia en un part molt complicat per a Anna, la seva esposa. “Vaig sobreviure amb prou feines”, confessa. El seu marit afegeix: “Anna va perdre molta sang. El metge va dir que va estar a punt d’acabar molt pitjor. Mentre ella lluitava, jo sostenia Klara en braços i en aquell moment no em vaig adonar que el perill era tan gran”, recorda Lewandowski. Actualment, el futbolista i la seva dona tenen dues filles, Klara, la gran, i Laura, la petita.

Robert Lewandowski, la seva dona i les seves filles | Instagram
Robert Lewandowski, la seva dona i les seves filles | Instagram

La febre dels documentals esportius

El 31 de març es va estrenar a Amazon Prime el documental ‘Lewandowski Desconegut’ sobre la vida personal i professional del davanter del Barça des que va néixer fins al moment actual. El polonès s’ha sumat a la moda dels famosos de fer documentals explicant aspectes de la seva vida personal i mostrar als espectadors com és el seu estil de vida, com és el cas de Cristiano Ronaldo —també Georgina Rodríguez, la seva parella—, Sergio Ramos o el més famós de tots, el ‘The Last Dance’ de Michael Jordan. Els experts asseguren que aquests documentals estan ajudant els seguidors dels grans ídols a empatitzar amb ells i adonar-se que també són persones humanes i que passen per diferents etapes a les seves vides.



Més notícies
Xavi Simons, jugador del PSV | PSV Eindhoven
Un exjugador de la Masia, el futur del Barça?
Notícia: Un exjugador de la Masia, el futur del Barça?
Comparteix
El jove jugador neerlandès està fent una gran temporada al PSV Eindhoven, fet que ha cridat l'atenció d'una gran quantitat de clubs
César Montes i Gorka Guruzeta lluitant per la pilota | LaLiga
L’Espanyol de Luis García s’estrena amb derrota contra l’Athletic (1-2)
Notícia: L’Espanyol de Luis García s’estrena amb derrota contra l’Athletic (1-2)
Comparteix
Cinquena derrota consecutiva d'un Espanyol que s'ha vist superat per un Athletic Club liderat pels germans Williams
Leo Messi, cada vegada més a prop del Barça | Europa Press
Els excompanys i amics de Messi tenen la clau del seu retorn al Barça
Notícia: Els excompanys i amics de Messi tenen la clau del seu retorn al Barça
Comparteix
El conjunt blaugrana té prevista una rebaixa salarial que podria facilitar l'arribada de l'astre argentí
El canvi d’entrenador del Chelsea porta dues males notícies per al Barça
Notícia: El canvi d’entrenador del Chelsea porta dues males notícies per al Barça
Comparteix
El retorn de Frank Lampard a la banqueta del Chelsea fa complicada la tornada d'Aubameyang al Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa