Món Esport
Gran sorpresa a la convocatòria del Barça per a l’últim partit de Champions

El primer equip masculí del Futbol Club Barcelona afronta el darrer partit de la UEFA Champions League 2022-2023. Després que la jornada passada els blaugranes quedessin eliminats definitivament, l’últim duel de la fase de grups de la Lliga de Campions contra el Viktoria Pilsen no té cap mena de transcendència, ja que el Barça també té assegurada la presència a l’Europa League. És per això que Xavi Hernández, entrenador culer, ha decidit donar descans al davanter polonès Robert Lewandowski i l’ha deixat a Barcelona. Tot i que s’entenguin els motius, no deixa de ser sorprenent que un futbolista com aquest, a qui li agrada jugar-ho tot, quedi fora d’una convocatòria. Es descarta qualsevol mena de lesió de Lewandowski, però el club sí que parla d’unes lleugeres molèsties a l’esquena.

Més enllà d’això, la llista de Xavi també confirma les baixes dels centrals Jules Koundé i Eric Garcia. Ambdós futbolistes van acabar el darrer partit de Lliga contra el València amb molèsties, el club va comunicar que patien una sobrecàrrega muscular i, tot i que es tracti d’una lesió molt lleu, dos dies no són suficients per afrontar un viatge a la República Txeca. No obstant això, es preveu que es recuperin ben aviat i no estan descartats per al pròxim partit de Lliga contra l’Almeria. A més a més, continuen sent baixa Memphis Depay i Andreas Christensen, que ja estan a la recta final de la seva recuperació, i els lesionats de llarga durada Ronald Araujo i Sergi Roberto. Tampoc no viatja Sergio Busquets, sancionat.

Per tal de completar aquesta convocatòria on falten bastants jugadors del primer equip, Xavi ha inclòs alguns noms del filial que, tenint en compte la nul·la transcendència del partit, poden arribar a tenir minuts. Són Ilias Akhomach, Marc Casadó, Àlex Valle i Álvaro Sanz. Cal recordar que Iñaki Peña, Alejandro Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas també tenen fitxa del filial, però són tan habituals a la dinàmica del primer equip, que ja gairebé es consideren jugadors de Xavi Hernández.

La convocatòria de Xavi Hernández per viatjar a la República Txeca

La convocatòria del Viktoria Pilsen-Barça | FC Barcelona
La convocatòria del Viktoria Pilsen-Barça | FC Barcelona


Més notícies
Gerard Piqué, contra el València | Europa Press
Crítiques a Gerard Piqué per la seva falta de professionalitat a Mestalla
Notícia: Crítiques a Gerard Piqué per la seva falta de professionalitat a Mestalla
Comparteix
El defensa del Barça no estava preparat per entrar al terreny de joc i la lesió de Jules Koundé el va enganxar despistat
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi valora amb ironia el triomf a Mestalla i fuig del resultadisme
Notícia: Xavi valora amb ironia el triomf a Mestalla i fuig del resultadisme
Comparteix
L'entrenador del Barça admet que l'equip va jugar amb "ansietat" però dona valor a la victòria i a la millora dels seus jugadors
Jules Koundé, defensa del Barça | FC Barcelona
El mur blaugrana regala una altra porteria a zero
Notícia: El mur blaugrana regala una altra porteria a zero
Comparteix
El Barça recupera la fiabilitat defensiva amb Jules Koundé com a gran referent, tot i que avui s'ha retirat lesionat
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
El PSG té una estratègia per evitar que Leo Messi torni al Barça
Notícia: El PSG té una estratègia per evitar que Leo Messi torni al Barça
Comparteix
El jugador argentí torna a ser determinant i el club francès vol renovar-lo, com a mínim, dues temporades més

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa