Món Esport
El vídeo que demostra que Laporta torna a ser el d’abans

Al president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, li ha costat molt recuperar la imatge permanentment alegra i fins i tot eufòrica que el va caracteritzar durant la seva primera etapa al capdavant de l’entitat blaugrana. Durant les passades eleccions va adoptar un perfil molt baix i políticament correcte i el seu inici a la presidència del club no ha estat senzill. Des que és al Barça s’ha hagut de menjar grans gripaus com perdre la Lliga a l’últim moment la temporada passada, la marxa de Leo Messi, mantenir un entrenador que no li agradava com era Ronald Koeman i acabar-lo acomiadant, l’eliminació a la fase de grups de la UEFA Champions League… però tot això ja comença a canviar.

Amb un home de la seva confiança a la banqueta blaugrana, Xavi Hernández, Laporta està més connectat que mai amb l’equip i des que la xavineta carbura, el president està més relaxat i ha tret a passejar el seu vessant més feliç. Per molt que la Champions ja no sigui possible per als culers, l’Europa League està donant moltes alegries al barcelonisme. Ja es va poder veure Laporta celebrar el triomf en l’eliminatòria contra el Nàpols amb gran eufòria i després de vèncer el Galatasaray a Istanbul, també s’han viscut unes imatges que demostren el seu vincle amb l’equip i l’entrenador.

La reacció de Xavi i Laporta després de guanyar el Galatasaray

Darrerament, des de l’arribada de Xavi, el club comparteix vídeos en els quals es pot veure el tècnic català rebent els futbolistes després dels partits. L’egarenc s’abraça amb tots ells i els diu paraules de felicitació i ànims quan guanyen un partit important. Tanmateix, en les imatges de la victòria contra el Galatasaray s’hi cola un convidat especial. Es tracta, ni més ni menys, de Joan Laporta, qui dedica a Xavi l’abraçada més emotiva del vídeo. Es pot veure un president exultant i totalment connectat amb l’entrenador: s’abracen, riuen, fins i tot Laporta dona uns copets afectuosos a la cara de Xavi… El Barça ha tornat i, per tant, Laporta també.



Més notícies
Pedri culmina una gran jugada amb l'empat a un | FC Barcelona
L’infern turc no espanta el Barça de Xavi i elimina el Galatasaray (1-2)
Notícia: L’infern turc no espanta el Barça de Xavi i elimina el Galatasaray (1-2)
Comparteix
Els blaugranes s'han classificat per als quarts de final de l'Europa League en un partit molt complicat a Istanbul
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
L’autocrítica de Xavi a Istanbul malgrat la victòria
Notícia: L’autocrítica de Xavi a Istanbul malgrat la victòria
Comparteix
El tècnic lamenta l'excessiva pèrdua de pilotes dels seus jugadors, i lloa l'actuació de Pedri

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa