Món Esport
L’autocrítica de Xavi a Istanbul malgrat la victòria

El Futbol Club Barcelona ha tingut avui un nou “punt d’inflexió” a Istanbul, després de remuntar i eliminar el Galatasaray. Així ho ha assegurat l’entrenador, Xavi Hernández, en la roda de premsa posterior. Si bé ha negat que el seu equip sigui el favorit de la competició en detriment del Sevilla, ja que “no coneixem tant els rivals i aquests, sí, i no tenim experiència”, ha assegurat que “ens hem d’il·lusionar: tenim una oportunitat molt bona. Hi ha grans equips, amb bons entrenadors. Hem fet una altra passa endavant”.

El tècnic també s’ha referit a Pedri, la seva nova exhibició i el gran gol que ha anotat. “Ha tingut molta importància, i té una bellesa sublim. És capaç de fer això i de més. És capaç de marcar la diferència i de marxar del contrari. Ho ha fet fins i tot avui, que el Galatasaray feia marcatges individuals. És capaç de generar jugades malgrat això. Que és el més difícil del joc. Això parla de la seva grandesa”.

Tot seguit, malgrat estar responent a una pregunta sobre el gol i l’actuació del canari, Xavi Hernández ha recordat un aspecte del joc blaugrana d’avui que l’ha desagradat: “Perdem masses pilotes, i és una cosa que em fa mal. Hem de ser més responsables, perquè després patim”. I és que el Barça, malgrat que ha guanyat, efectivament ha perdut moltes pilotes. Això ha generat que els Sergio Busquets, Pedri, Frenkie de Jong i companyia les haguessin de recuperar. I, quan no han estat capaços de fer-ho, el Galatasaray ha sortit al contraatac especialment a través de Kerem Aktürkoğlu.

Sobre l’home més destacat del Galatasaray, Aktürkoğlu

L’extrem esquerre turc ha sigut l’home més destacat de l’equip de Domènec Torrent en el comput global de l’eliminatòria. Tant és així, que Xavi Hernández opina que és “un futbolista molt interessant, molt bo. Ha estat un mal de cap per a nosaltres durant tota l’eliminatòria. Hem intentat frenar-lo, però ha sigut difícil”. En termes de joc, l’entrenador creu que “hem tingut el domini, i és normal que ens hagin generat ocasions. Però som els justos guanyadors”.



Més notícies
Pedri culmina una gran jugada amb l'empat a un | FC Barcelona
L’infern turc no espanta el Barça de Xavi i elimina el Galatasaray (1-2)
Notícia: L’infern turc no espanta el Barça de Xavi i elimina el Galatasaray (1-2)
Comparteix
Els blaugranes s'han classificat per als quarts de final de l'Europa League en un partit molt complicat a Istanbul
Pedri González, jugador del Barça | Europa Press
Els trucs de Pedri Potter ensenyen el Barça a tornar a competir
Notícia: Els trucs de Pedri Potter ensenyen el Barça a tornar a competir
Comparteix
El canari demostra no tenir sostre després d'una nova exhibició amb un gol antològic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa