Món Esport
El vestidor del Barça estaria ressentit amb Joan Laporta

La directiva del Barça encapçalada pel seu president, Joan Laporta, ja està planificant la temporada vinent amb l’objectiu de reforçar el primer equip blaugrana. De moment, el FC Barcelona ha tancat dues incorporacions de cara al següent curs. Es tracta d’Andreas Christensen, defensa del Chelsea, i Franck Kessié, migcampista del Milan. Tots dos s’han compromès a fitxar per l’entitat culer a l’estiu i rebran un sou de sis milions d’euros anuals.

Els jugadors del Barça, sorpresos amb els salaris de Kessié y Christensen

Segons explica el diari Sport, la plantilla del Barça està satisfeta amb aquests dos fitxatges, però no li han acabat d’agradar les condicions que ha acordat la directiva blaugrana amb aquests dos jugadors. Alguns futbolistes de l’equip de Xavi Hernández no entendrien com Joan Laporta ha accedit a pagar un sou tan elevat a Andreas Christensen y Franck Kessié mentre alguns jugadors de l’actual plantilla barcelonista han hagut de reduir-se el sou per tal que el FC Barcelona no superés el límit salarial establert per la Lliga. A més, els futbolistes culers veurien injust que aquestes dues incorporacions passin a cobrar més que una estrella de la plantilla com Pedri, el salari del qual no se sap amb exactitud, però no arribaria als sis milions ni de bon tros.

Un altre fet que sorprèn el vestidor del Barça segons l’Sport és que la directiva blaugrana hagi atorgat tantes facilitats a Kessié i Christensen per arribar a la Ciutat Comtal, mentre s’estan allargant moltíssim les negociacions per la renovació Gavi Páez. A més, els futbolistes del FC Barcelona donen per fet que l’andalús cobrarà molt menys que Kessié i Christensen en cas que acabi renovant. La plantilla barcelonista consideraria injusta aquesta situació, ja que no creuen que Gavi sigui pitjor jugador que cap dels dos futbolistes que arribaran a l’entitat el pròxim estiu.

Diversos mitjans asseguren que les altes condicions salarials que ha acordat el Barça amb Kessié i Christensen també van complicar la renovació de Ronald Araujo. El central uruguaià hauria demanat tenir una fitxa similar a la que percebran aquests dos jugadors a partir del pròxim curs i la directiva blaugrana no semblava estar disposat a accedir a aquesta petició. No obstant això, ambdues parts estan a prop d’arribar a un acord perquè tant Araujo com el mateix Barça tenien moltes ganes d’entendre’s.



Més notícies
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Piqué, lesionat: què té i quants partits estarà de baixa
Notícia: Piqué, lesionat: què té i quants partits estarà de baixa
Comparteix
El defensa central del Barça es perdrà la tornada contra l'Eintracht de Frankfurt amb gairebé total seguretat
Els jugadors del Barça, a Frankfurt | FC Barcelona
El gran assenyalat del mal partit del Barça a Frankfurt
Notícia: El gran assenyalat del mal partit del Barça a Frankfurt
Comparteix
L'equip no s'ha trobat en cap moment, però tot i això ha tret un empat vital per a la tornada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa