Món Esport
Laporta explica per què no es revelaran les xifres de l’acord amb Spotify

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha donat molts detalls sobre l’acord de patrocini amb Spotify, que haurà de ser ratificat en l’assemblea de socis compromissaris del pròxim diumenge 3 d’abril, abans del partit del Barça contra el Sevilla al Camp Nou, en una entrevista amb RAC1. En aquesta trobada, que es farà de forma telemàtica per primera vegada a la història de l’entitat culer, els socis no tindran la possibilitat d’accedir a les xifres d’aquest acord, ja que existeix una clàusula de confidencialitat per part de l’empresa sueca. Per tant, els socis hauran de votar a cegues, si bé Laporta ha assegurat que “puc confirmar que és el millor pacte de la història per al patrocini de la samarreta”. És a dir, el club blaugrana mai no haurà rebut tants diners per portar publicitat al pit.

Spotify Camp Nou

El president del Barça ha volgut deixar clar que la voluntat de l’entitat culer era poder facilitar les xifres de l’acord als socis, però que Spotify va posar una “condició sine qua non” i que “nosaltres tampoc no estem en una situació econòmica per posar en risc un pacte com aquest”. Aquesta setmana, però, encara intentaran per última vegada que Spotify canviï d’opinió. Laporta també ha confirmat que el nou nom de l’estadi serà Spotify Camp Nou, però ha dit que preferiria que no fos així i que l’empresa fos només el cognom. Ara bé, ha repetit la idea que no és qüestió de fer perillar l’acord per aquest motiu. D’altra banda, ha desmentit que la samarreta del Barça pugui portar publicitat de grups concrets: “L’acord de patrocini de la samarreta només contempla el nom de Spotify”.

Patrocini a la màniga de la samarreta

Finalment, Joan Laporta també ha parlat d’un nou pacte. El president del Barça ha assegurat que hi haurà publicitat a la màniga de la samarreta blaugrana i que, per tant, es rebran encara més diners a raó de patrocini de cara a les pròximes temporades. A més a més, el màxim dirigent culer ha dit que s’està intentant tancar un acord amb alguna empresa i que hi ha fins a sis candidates diferents, si bé no ha pogut revelar cap nom.



Més notícies
Luis Enrique, exseleccionador espanyol | Europa Press
Luis Enrique analitza el rendiment de Ferran Torres i Èric García
Notícia: Luis Enrique analitza el rendiment de Ferran Torres i Èric García
Comparteix
L'asturià, a més, lloa el paper de Sergio Busquets a la selecció
Ansu Fati, en un entrenament amb el Barça | Europa Press
Excel·lent notícia per a Xavi abans del tram decisiu de la temporada
Notícia: Excel·lent notícia per a Xavi abans del tram decisiu de la temporada
Comparteix
Ansu Fati ha superat un examen mèdic i ha tornat a entrenar amb el primer equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa