Món Esport
Excel·lent notícia per a Xavi abans del tram decisiu de la temporada

El Futbol Club Barcelona de Xavi Hernández va demostrar al món de què és capaç. El tècnic porta poc més de quatre mesos al capdavant de la nau blaugrana, però han estat suficients perquè els seus ofereixin moltes exhibicions futbolístiques. Quatre gols a l’Atlètic de Madrid, quatre al Nàpols, quatre al València, quatre a l’Athletic de Bilbao… fins a arribar als quatre gols anotats i a les grans sensacions plasmades en la gespa del Santiago Bernabéu, contra el Reial Madrid de Carlo Ancelotti.

El terrassenc s’ha ajudat d’un mercat de fitxatges hivernal estel·lar. La junta directiva de Joan Laporta ha fitxat gol, molt gol, i lideratge. En termes de números, la incorporació de Pierre-Emerick Aubameyang ja s’ha traduït a nou gols i una assistència en 11 partits; la de Ferran Torres en sis gols i cinc assistències en 14 partits; la d’Adama Traoré en quatre assistències en 10 partits i la de Dani Alves en un gol i tres assistències en 9 partits. També cal tenir en compte la meteòrica recuperació que ha aconseguit Xavi amb Dembélé. Amb el terrassenc, s’ha vist la millor versió del francès.

Ansu Fati, nou fitxatge de cara al tram decisiu de la temporada

En l’aturada de seleccions, Xavi acaba de rebre una molt bona notícia. I és que de cara a l’exigent recta final de la temporada, l’entrenador comptarà amb ni més ni menys que Ansu Fati. L’hispano-guineà ha superat avui uns exàmens mèdics, en forma de ressonància magnètica, i aquesta tarda ha tornat a entrenar amb el primer equip després que els metges l’aprovessin.

El davanter va lesionar-se de gravetat en el partit de vuitens de final de Copa del Barça a San Mamés, contra l’Athletic. Els de Xavi van perdre el matx, per 3-2, però, de forma més preocupant, van perdre el jove jugador sorgit de la Masia. Fati va patir una lesió a la cuixa, que l’ha fet estar apartat dels terrenys de joc dos mesos i, a la vegada, dotze partits.

Ara, després d’optar per un tractament conservador, ja entrena amb el grup i, tal com es pot veure en un vídeo compartit pel mateix Barça, i com era previsible, els seus companys, aquells que no han marxat amb cap selecció, s’han alegrat molt. Ansu Fati hauria d’esperar, previsiblement, unes setmanes més per tornar a jugar un partit. La seva reaparició podria donar-se en la tornada de l’eliminatòria contra l’Eintracht de Frankfurt.



Més notícies
El davanter guineà del Futbol Club Barcelona Ansu Fati ha decidit finalment no operar-se de la lesió al tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa esquerra
Ansu Fati tria la ‘via Umtiti’
Notícia: Ansu Fati tria la ‘via Umtiti’
Comparteix
El davanter del Barça no s'operarà i opta per un "tractament conservador"
Mapi León atén mitjans en la prèvia del Barça-Madrid al Camp Nou | @FCBfemeni
Les papallones a l’estómac del Barça femení abans de la festa al Camp Nou
Notícia: Les papallones a l’estómac del Barça femení abans de la festa al Camp Nou
Comparteix
Les dones de Jonatan Giráldez rebran el Madrid en la tornada dels quarts de la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa