Món Esport
Les papallones a l’estómac del Barça femení abans de la festa al Camp Nou
agraph -->

El Futbol Club Barcelona de Jonatan Giráldez és a poc més de quaranta-vuit hores per viure una nit històrica. Malgrat que òbviament encara no se sap què passarà a efectes de resultat entre les blaugranes i el Reial Madrid, el cartell així ho indica. Serà el primer cop que el primer que el Barça femení disputi un partit en un Camp Nou ple. Ja van jugar un matx a l’estadi de Les Corts però, a causa de les mesures sanitàries per la pandèmia de la Covid-19, estava buit.

Com no podia ser d’una altra forma, aquesta circumstància genera sensacions en els cors de les jugadores. En la prèvia a l’entrenament d’avui, han atès els mitjans i s’han sincerat a manera de teràpia. Patri Guijarro ha admès “a mesura que s’acosta el partit, noto més les papallones a l’estómac, aquelles ganes, aquella tensió bona, òbviament. Queden dos dies i la veritat és que en tenim moltes ganes”.

També s’ha referit a l’escenari del partit Melanie Serrano. L’andalusa ha recordat que “quan vius alguna cosa no és el mateix sentir-ho per dins que dir-ho amb paraules. Crec que aquesta és la diferència de l’emoció que puc arribar a sentir”. D’altra banda, sobre el que va passar a Madrid, en l’anada de l’eliminatòria, una de les golejadores, Clàudia Pina, ha admès que “l’equip no està acostumat a aquestes situacions. I al final ens va molt bé tenir partits així. Al final és una Champions, és un Reial Madrid, un clàssic. No és fàcil, sobretot fora de casa”.

També han recordat aquell partit Sandra Paños i Mapi León. La portera confia que les seves pensin que “pot passar de tot en un partit. Potser ens va penalitzar perquè no ens esperàvem el que ens va passar a Madrid, que es posessin al davant tan aviat. Però, al capdavall, és una experiència de la qual totes hem après. Pot passar, però hem d’evitar que es torni a repetir. Però hem d’estar tranquil·les, són 90 minuts”. Per la seva banda, la defensa, amb els peus a terra, ha explicat que “ja vam poder veure allà que no posaran les coses gens, gens, gens fàcils. De fet, a la primera part del partit d’anada ja ho van demostrar, i elles sortiran amb aquest pretext. I esperem un Reial Madrid motivat i sabedor que, fins i tot, poden guanyar”.

Se superarà el rècord d’assistència del futbol femení

I és que la de dimecres, més enllà de ser una fita molt important per al club, també està a punt de suposar un rècord en la història del futbol femení. Fins al moment, el partit amb més assistència havia estat la final del Mundial del 1999, que va reunir fins a 90.125 persones a l’estadi Rose Bowl de Passadena per veure un Estats Units-Xina. El Camp Nou, però, té un aforament de gairebé 100.000 espectadors i s’assolirà el ple total. Per tant, si res no falla, se superarà el rècord vigent del partit de futbol femení amb més assistents.



Més notícies
Carles Puyol fa un discurs a les jugadores del Barça femení | @FCBFemeni
VÍDEO | L’emotiu missatge de Puyol a les jugadores del Barça
Notícia: VÍDEO | L’emotiu missatge de Puyol a les jugadores del Barça
Comparteix
L'excapità blaugrana visita l'equip de Giráldez dos dies abans de rebre el Madrid en un Camp Nou ple
Les jugadores del Barça celebren un gol contra el Madrid | FC Barcelona
Alèxia es menja el Madrid en l’aperitiu al di Stéfano (1-3)
Notícia: Alèxia es menja el Madrid en l’aperitiu al di Stéfano (1-3)
Comparteix
El Barça remunta en el preludi de la festa al Camp Nou de la setmana vinent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa