Món Esport
VÍDEO | L’emotiu missatge de Puyol a les jugadores del Barça

Carles Puyol és una de les persones més importants de la història del Futbol Club Barcelona. El lleidatà va vestir la samarreta del primer equip masculí durant quinze temporades, convertint-se en un dels homes que ho ha fet en més ocasions. Concretament, ha disputat 593 partits amb el Barça. I això el fa ser el sisè en aquest rànquing particular, per darrere dels també mites Leo Messi, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Sergio Busquets i Gerard Piqué. Puyi també va ser el capità del millor Barça de la història, el de Pep Guardiola.

La grandesa de Puyi, però, s’explica a partir de molts més fets. Cal fer una enciclopèdia per englobar-los tots. Aquelles imatges de fair-play amb el Rayo Vallecano demanant a Thiago Alcántara i a Dani Alves que paressin de ballar en la celebració del ni més ni menys que setè gol en un partit de Lliga de l’any 2012, el fet que donés a Éric Abidal el braçalet de capità perquè aquest aixequés el trofeu de la Champions del 2011 després que el francès superés un càncer… Ara, Puyol ho ha tornat a fer. Ha protagonitzat una imatge plena de barcelonisme i de seny.

Un discurs motivacional en el millor moment possible

El Barça femení és a les portes de poder tornar a fer història. Dimecres vinent reben el Reial Madrid en la tornada dels quarts de final de la Champions, després de l’1-3 de l’anada a l’estadi Alfredo di Stéfano. Si fan bo el resultat, hauran eliminat, en un Camp Nou ple de gom a gom, no el clàssic rival del Barça femení, però sí l’etern rival del Barça com a institució. Això a Can Barça fa patxoca… i a Carles Puyol, també.

Per això, avui, tot just abans de l’entrenament de l’equip de Jonatan Giráldez, Puyol ha visitat les jugadores, per sorpresa. A més, els ha fet un discurs molt motivacional i sentimental. En la seva línia de líder. Primer de tot, ha agraït que li atorguessin l’espai i el temps en qüestió valorant que “això és sagrat”. “Vaig parlar amb el míster i em va preguntar si volia venir. És un honor, soc un fidel seguidor vostre, gaudeixo moltíssim. Tots els culers estem superorgullosos del que esteu fent“, ha afegit.

Puyol ha prosseguit amb el seu discurs valorant la feina de les jugadores, i tenint en compte la seva experiència com a jugador també exitós: “El primer que vull fer és donar-vos l’enhorabona per tot el que esteu fent i com ho esteu fent. Com esteu guanyant. És difícil guanyar després de guanyar. Els rivals van a per vosaltres i és més complicat. Teniu l’oportunitat de seguir fent història. No la deixeu passar! El futbol passa molt ràpid i no us adonareu i ja no tindreu oportunitat de jugar. És el que jo trobo més a faltar”.

Les sensacions de Puyol de cara al partit

Després, el mateix Giráldez ha preguntat a Puyol quines sensacions té de cara al transcendental matx en qüestió. I el català ha reivindicat que “les que sou culers i els que som culers sabem que és el màxim rival. És un partit especial. Sempre el volem jugar i guanyar. L’únic que us demanaria és que continueu així, que no canvieu , que no deixeu de fer les petites coses que són les que marquen la diferència i que continueu gaudint”.

Un cop acabat l’emotiu discurs, totes i tots han sortit al terreny de joc d’entrenament, i allà les jugadores s’han fet fotografies amb Puyol. El campió del món és un habitual seguidor d’aquest equip. En moltes ocasions ho ha demostrat mitjançant piulades i, ara, amb un gest que molt segurament farà que les jugadores surtin encara amb més passió a la gespa del Camp Nou.



Més notícies
Les jugadores del Barça celebren un gol contra el Madrid | FC Barcelona
Alèxia es menja el Madrid en l’aperitiu al di Stéfano (1-3)
Notícia: Alèxia es menja el Madrid en l’aperitiu al di Stéfano (1-3)
Comparteix
El Barça remunta en el preludi de la festa al Camp Nou de la setmana vinent
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta pot recuperar vuitanta milions de les males decisions de Bartomeu
Notícia: Laporta pot recuperar vuitanta milions de les males decisions de Bartomeu
Comparteix
L'Atlètic de Madrid i l'Aston Villa estan disposats a pagar les clàusules de rescisió d'Antoine Griezmann i Philippe Coutinho, respectivament

Comentaris

  1. Icona del comentari de: x a març 28, 2022 | 18:28
    x març 28, 2022 | 18:28
    Ha fet el discurs en castellà, és el Barça o el Madrid això?
    • Icona del comentari de: Solc a març 28, 2022 | 22:36
      Solc març 28, 2022 | 22:36
      Un discurs motivacional en el millor moment possible quan e demana que els catalanoparlans no renunciem a enraonar en català. Quin model de cagueta.
  2. Icona del comentari de: Solc a març 28, 2022 | 22:34
    Solc març 28, 2022 | 22:34
    Els catalanoparlants rebaixant-se per fer-se simpàtics. Les jugadores no entenen el català? Increïble. Això invalida la feina de professors, professores, voluntaris lingüístics. Quina vergonya aliena!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa