Món Esport
Ansu Fati tria la ‘via Umtiti’

El davanter guineà del Futbol Club Barcelona Ansu Fati ha decidit finalment no operar-se de la lesió al tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa esquerra. Malgrat que els metges de l’entitat blaugrana li havien recomanat una intervenció quirúrgica per fer net, el mateix club ha comunicat que finalment ha optat pel “tractament conservador” i que d’aquesta manera intentarà recuperar-se pel seu compte a base d’un treball específic de rehabilitació. Així, el temps de baixa serà d’uns dos mesos, sempre que no hi hagi complcacions, en comptes del mig any que es preveia si passava per quiròfan.

La decisió d’Ansu ha estat molt meditada i hi han intervingut els metges del club, altres membres de l’entitat blaugrana i els seus familiars. Finalment, ha acabat pesant el pèssim record que té el davanter de la Masia de les seves últimes operacions. El 2020 també va haver de triar entre una intervenció quirúrgica o un tractament conservador i es va decantar per la primera opció. Aleshores, complicacions reiterades en la seva lesió van provocar que s’operés fins a quatre vegades i la por a repetir aquesta experiència ha estat més forta que les recomanacions dels doctors.

Ara bé, el concepte de “tractament conservador” també és d’infaust record per als culers. A causa d’això, un dels millors centrals del món, com era Samuel Umtiti el 2018, va anar-se convertint a poc a poc en la joguina trencada que és ara. No es va voler operar quan els metges del club li van aconsellar i d’aleshores ençà ha encadenat una lesió rere una altra i mai no ha pogut ni arribar a la sola de la sabata del futbolista que va ser des de la seva arribada al Barça i fins a la consecució del Mundial de Rússia. De totes maneres, cada cas és un món i Ansu no hauria de patir el mateix futur.



Més notícies
Messi i Xavi celebren un gol la temporada 2011/2012 | FC Barcelona
Messi torna a Barcelona i es retroba amb Xavi, Busquets i Jordi Alba
Notícia: Messi torna a Barcelona i es retroba amb Xavi, Busquets i Jordi Alba
Comparteix
Tots quatre han sopat a un restaurant per celebrar l'aniversari de l'entrenador blaugrana
Ousmane Dembélé, durant un entrenament | Europa Press
Dembélé posa el fre a la seva rebel·lia
Notícia: Dembélé posa el fre a la seva rebel·lia
Comparteix
El davanter francès del Barça s'ha presentat al darrer entrenament de l'equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa