Món Esport
Luis Enrique analitza el rendiment de Ferran Torres i Èric García

La selecció espanyola està concentrada a La Corunya en la vigília del partit amistós que jugarà contra Islàndia. La Roja ve de guanyar un altre amistós, contra Albània i a l’RCDE Stadium, en la tornada d’Espanya a Catalunya. Feia 18 anys que el primer equip espanyol masculí de futbol no jugava en territori català, i va acabar aquesta ratxa amb una victòria sobre la botzina. Després que els locals s’avancessin en el minut 77 amb una rematada picada de Ferran Torres, el visitant Uzuni, a cinc minuts per el final, va empatar amb un gol de rebot i afortunat. Finalment, Dani Olmo, amb una paràbola i al minut noranta, va certificar la victòria.

Entre tots dos partits, Luis Enrique ha atès els mitjans per explicar les sensacions seves i dels seus, a vuit mesos de l’inici d’un Mundial al qual ja estan classificats. Preguntat per la figura del seu capità, Sergio Busquets, a la selecció, Luis Enrique, que no l’ha convocat perquè pugui descansar després d’haver-ho jugat quasi tot amb el Futbol Club Barcelona, ha recalcat que “no hi ha ningú insubstituïble, però en el nostre cas tots som conscients de la importància que té al nostre equip. Esperem que arribi en les millors condicions al juny pels partits de Nations League i després si el seu nivell és el de sempre, que no en tenim cap dubte, serà el capità de la selecció“.

Sobre Ferran Torres

L’exentrenador blaugrana també s’ha referit al paper d’un dels dos golejadors en el darrer partit, l’esmentat contra Albània, Ferran Torres. “Aporta desbordament, feina amb o sense pilota. Té qualitat en el desbordament, és molt bon assistent i té gol. No és un nou pur, que hagi de marcar 30 gols. No és l’objectiu. Arribem al gol de manera associativa. És tasca de tots, dels interiors, el nou, els centrals, accions a pilota parada… Ferran aporta molt i esperem que ho segueixi fent”.

Sobre Èric García

I en termes blaugranes, Luis Enrique també ha analitzat el rendiment d’Èric García quan es vesteix amb la samarreta vermella: “Aporta el que exigim a un central: sortida de pilota, que defensi de manera col·laborativa, en col·lectiu… El central és vital perquè és el primer jugador que genera superioritats, també en funció del rival, si juga amb un o dues puntes. Ha de saber si cal donar continuïtat, ha de filtrar passades… Potser és de les posicions més complexes al nostre equip. Eric García té nivell, i fins i tot el tenia al Manchester City, quan no hi participava gaire amb nosaltres. Ho demostra al Barça i a la selecció”.



Més notícies
Una aficionada de la selecció espanyola | Seleccio espanyola de futbol
Bandera gegant i crits de ‘Viva España’ a la festa de ‘La Roja’ a Barcelona
Notícia: Bandera gegant i crits de ‘Viva España’ a la festa de ‘La Roja’ a Barcelona
Comparteix
La selecció espanyola ha jugat un partit amistós contra Albània a l'RCDE Stadium
Pedri González, en un partit amb la selecció espanyola | @sefutbol
L’homenatge que Pedri pretén rendir a Iniesta
Notícia: L’homenatge que Pedri pretén rendir a Iniesta
Comparteix
El canari es refereix al mite blaugrana, i recorda l'exhibició al Santiago Bernabéu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa