Món Esport
Laporta demana públicament a Dembélé que renovi

El serial del futur d’Ousmane Dembélé ha passat a un nou escenari. Després que els dirigents del Futbol Club Barcelona amenacessin el futbolista amb una imponent sanció que consistia a castigar-lo sense tornar a jugar amb la samarreta blaugrana, i que Xavi Hernández s’hi oposés i decidís comptar amb el jugador, ara Dembélé està donant la raó al tècnic. El francès està tenint grans actuacions darrerament. Sense anar més lluny, al partit contra l’Athletic Club va marcar un gol i va repartir dues assistències en els vint minuts que va trepitjar la gespa del Camp Nou. Com ja va fer en el partit d’anada contra el Nàpols, va revertir els xiulets de l’afició, convertint-los en aplaudiments.

De fet, això no és l’única cosa que ha revertit. Dembélé també ha canviat la postura esmentada de la directiva. Joan Laporta ha expressat públicament el seu desig que el campió del món renovi i continuï la temporada vinent a Can Barça. El president, en la seva visita al Mobile World Congress, ha recordat que “Dembélé sap la nostra proposta, i que sempre hem volgut que es quedi. Esperem que al final de la temporada s’ho repensi”. Aquest seria, de fet, el mateix desig del mateix Dembélé.

Abans que la directiva de Laporta anunciés públicament la intenció de sancionar-lo, el president ja va parlar meravelles del francès. El passat mes de desembre, en un context en el qual ja s’intentava renovar el jugador, Laporta va afirmar que “tenim una relació molt bona amb ell, i per a nosaltres és un tros de jugador i volem que es quedi. Però són situacions que requereix una negociació, els representants volen el millor per al jugador, de vegades jo els faig entendre que el millor no són només els diners i espero que es quedi. Sóc un entusiasmat de Dembélé, per mi és millor que Mbappé i m’agradaria molt que es quedés”.

D’altra banda, Xavi Hernández, en la roda de premsa posterior al partidàs del Barça a l’estadi Diego Armando Maradona del Nàpols, on es va imposar per 2-4, va explicar la seva relació amb Dembélé les darreres setmanes. El terrassenc va explicar que “el veig feliç”, i va explicar que “ha estat un gran professional i estic molt content amb ell. No he tingut ni un sol problema amb ell. He escoltat de tot, però s’està cuidant, entrena bé, és positiu amb el grup… Hem pres la decisió de club, no meva, que segueixi amb nosaltres i jugui… Ha estat exemplar fins i tot quan no ha anat convocat. A veure què passa en el futur. Depèn del club i d’ell. A mi és un futbolista que m’agrada”.

Joan Laporta, sobre Pedri

En el marc de la seva visita al Mobile World Congress, Laporta també s’ha referit a la meteòrica evolució de Pedri González, després d’haver completat un gran partit contra l’Athletic Club. El president ha comentat que el canari “està cridat a ser un dels millors del món si no el millor, però sap que ha de treballar molt”.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren el gol de Dembélé | FC Barcelona
Dembélé ofereix la pau a l’afició del Barça amb 23 minuts d’escàndol
Notícia: Dembélé ofereix la pau a l’afició del Barça amb 23 minuts d’escàndol
Comparteix
El francès ha fet un gol i dues assistències contra l'Athletic Club després de sortir a la segona part
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi explica com és la seva relació actual amb Dembélé
Notícia: Xavi explica com és la seva relació actual amb Dembélé
Comparteix
L'entrenador terrassenc, a més, torna a lamentar la pèrdua de l'estil del Barça els darrers anys

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça ni redactors menja-merdes al MonEsport a febrer 28, 2022 | 19:37
    No volem inadaptats a Can Barça ni redactors menja-merdes al MonEsport febrer 28, 2022 | 19:37
    Laporta hauria d'incloure una clàusula als contractes per la qual els jugadors es comprometen a aprendre llengua catalana en un termini concret, amb penalitzacions importants en cas contrari. PS: apa, menja-merdes de la "redacsssión" ja podeu esborrar el comentari
    • Icona del comentari de: Anònim a març 01, 2022 | 14:11
      Anònim març 01, 2022 | 14:11
      Però que dius ......

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa