Món Esport
Xavi explica com és la seva relació actual amb Dembélé

Xavi Hernández confia a guanyar el decisiu partit de tornada de setzens de final que el seu Futbol Club Barcelona disputarà demà a les nou de la nit a l’estadi Diego Armando Maradona, contra el Nàpols. El tècnic ha recordat, en roda de premsa, la seva màxima de la possessió de la pilota a l’hora d’imposar-se als rivals i, sense anar més lluny, a l’equip entrenat per Luciano Spalletti. I, a més, ha repassat la seva experiència amb Ousmane Dembélé després del serial de la seva no renovació.

En termes d’estil de joc, Xavi ha vaticinat que “serà un matx de molta intensitat i ritme de joc, una guerra futbolística. Qui aconsegueixi l’esfèric tindrà moltes opcions de guanyar. El Nàpols ens pressionarà molt, sobretot ara que tindrà el suport de la seva gent”. A més, el terrassenc ha lamentat la pèrdua de l’estil que caracteritza l’equip blaugrana, durant els últims anys, reivindicant que “hem de recuperar el model. El Barça ha estat gran quan ha estat fidel al model. Hem anat perdent qüestions bàsiques de l’estil i les hem de recuperar per tornar a ser grans.

A més, en termes de l’escenari al qual el seu equip jugarà demà, ha admès que “és una extra motivació. És un honor jugar a l’estadi Diego Armando Maradona. És un futbolista que ens va emocionar a tots”. Sobre Maradona, Xavi ha explicat que “ara continuem veient vídeos seus i tornem a emocionar-nos”. A més, opina que “si no hagués aparegut Messi, estaríem parlant del millor jugador de la història. Va ser el millor de la seva època, sens dubte. Encara ens en recordem. Fer un bon partit en aquest estadi és una gran motivació per a nosaltres”.

I, qüestionat per Ousmane Dembélé i com han refet la situació després que el club amenacés el futbolista amb castigar-lo sense jugar durant la segona meitat de la temporada, Xavi confirma que “el veig feliç”, i creu que “ha estat un gran professional i estic molt content amb ell. No he tingut ni un sol problema amb ell. He escoltat de tot, però s’està cuidant, entrena bé, és positiu amb el grup… Hem pres la decisió de club, no meva, que segueixi amb nosaltres i jugui… Ha estat exemplar fins i tot quan no ha anat convocat. A veure què passa en el futur. Depèn del club i d’ell. A mi és un futbolista que m’agrada”.



Més notícies
Marc-André ter Stegen, en la roda de premsa prèvia al partit de tornada contra el Nàpols | FC Barcelona
Ter Stegen es reivindica i llança un dard a la premsa
Notícia: Ter Stegen es reivindica i llança un dard a la premsa
Comparteix
L'alemany se sent feliç amb el joc de Xavi en la prèvia a la tornada de setzens d'Europa League
Josep Maria Bartomeu, durant una roda de premsa | FC Barcelona
Surten a la llum les xifres que Bartomeu pagava a periodistes i mitjans
Notícia: Surten a la llum les xifres que Bartomeu pagava a periodistes i mitjans
Comparteix
Ràdio Barcelona ha revelat aquestes dades després d'accedir a part de l'informe Forensic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa