Món Esport
Ter Stegen es reivindica i llança un dard a la premsa

Marc-André ter Stegen ja té la ment posada en el transcendental duel de tornada de setzens de final que el Futbol Club Barcelona disputarà demà a les nou de la nit a l’estadi Diego Armando Maradona, contra el Nàpols. El porter alemany, que en el darrer partit, a Mestalla, va reivindicar-se amb aturades de mèrit, ho ha tornat a fer. Aquest cop, en la roda de premsa prèvia a l’entrenament blaugrana al mateix escenari italià.

Ter Stegen ha recalcat que “en tots aquests anys he intentat millorar. Hi ha coses en les quals no puc influir: si et lesiones, durant un període no pots treballar. Cal recuperar-se bé. Estic treballant per tornar al màxim. Estic convençut que, com passa a l’equip , els resultats arribaran. Intento estar en les millors condicions per als partits”.

L’internacional amb la selecció d’Alemanya ha prosseguit lamentant que “les últimes setmanes, algun de vosaltres [els periodistes] heu escrit alguna cosa per llançar gasolina al futbol. I jo ho entenc, és la vostra feina com a periodistes, però jo estic analitzant la meva feina i estic força tranquil amb el meu rendiment. Estic fent moltes coses bé. Puc millorar, com tots, però soc aquí per ajudar l’equip”.

El porter, a més, ha recordat que Xavi Hernández “té una idea molt clara de joc, però això no es pot canviar d’un dia per l’altre. Jo crec que estem gaudint del que estem fent, se’ns veu. Estic segur que els resultats acabaran arribant. Estar convençut del que fas sempre dona confiança i tranquil·litat en els moments importants. El Nàpols és un dels millors equips d’Europa, té molta qualitat. Cap partit és fàcil, ni a la Lliga ni a l’Europa League. Haurem de saber patir”.

I, preguntat sobre el cas d’Ousmane Dembélé, ter Stegen no s’ha volgut mullar gaire en ser un assumpte “que no em pertany, si bé ha admès que “és un jugador que pot marcar diferències. M’agradaria que es quedés amb nosaltres. I crec que la resta de futbolistes pensa com jo”.

D’altra banda, ter Stegen ha ironitzat amb les crítiques de l’opinió pública en general, tot dient que “la gent sempre opina i té més coneixement que tots”. I ha assegurat que “jo intento sempre donar el màxim i, sigui com sigui, si no estigués bé no estaria jugant. Tinc una responsabilitat amb el club. Estic súper bé, em trobo bé. L’equip està en bon moment de forma i jo sempre donaré el màxim. Això és futbol i hi ha moments bons i altres no tan bons. Jo sempre entrenaré per donar el 100%”.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, durant una roda de premsa | FC Barcelona
Surten a la llum les xifres que Bartomeu pagava a periodistes i mitjans
Notícia: Surten a la llum les xifres que Bartomeu pagava a periodistes i mitjans
Comparteix
Ràdio Barcelona ha revelat aquestes dades després d'accedir a part de l'informe Forensic
Joan Laporta, amb l'equip de bàsquet | FC Barcelona
La promesa i el discurs en català de Laporta a l’equip de bàsquet
Notícia: La promesa i el discurs en català de Laporta a l’equip de bàsquet
Comparteix
El president blaugrana ha felicitat els jugadors de Sarunas Jasikevicius per la Copa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa