Món Esport
Dembélé ofereix la pau a l’afició del Barça amb 23 minuts d’escàndol

El futbolista del Barça Ousmane Dembélé semblava estar totalment divorciat amb l’afició blaugrana després de negar-se a renovar el seu contracte amb el club català, que finalitza el pròxim mes de juny. El francès ha estat rebut amb alguns xiulets les dues vegades en què ha trepitjat el Camp Nou després que es conegués la seva decisió d’abandonar el Futbol Club Barcelona l’estiu vinent. No obstant això, l’actuació del francès contra l’Athletic Club podria haver servit per convèncer a una gran part dels culers que la seva relació amb Dembélé pot ser molt profitosa d’aquí a final del curs.

El francès rep el suport dels seus companys després de marcar

L’extrem ha ingressat al terreny de joc al 67 i tan sols ha trigat sis minuts a fer embogir el Camp Nou. El gal s’ha endinsat a l’àrea per la banda esquerra i ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un cacau d’una potència espectacular que ha deixat sense resposta possible a Unai Simón. Molts futbolistes del Barça han acudit a celebrar la diana de Dembélé amb un somriure mentre abraçaven el jugador. La plantilla blaugrana ha deixat clar amb aquest gest que ha disculpat l’atacant tot i les seves intencions de marxar del club. Poc després, l’extrem ha tractat de repetir la mateixa jugada, però el seu tir ha marxat per sobre del travesser en aquesta ocasió.

Reparteix dues assistències en quatre minuts

El davanter s’ha mostrat molt participatiu durant els últims minuts de partit i ha acabat fent-la grossa al temps afegit. Primer, el francès ha servit una assistència magnífica per tal que Luuk de Jong fes pujar el 3-0 al marcador amb una rematada picada. Tot seguit, Dembélé ha tornat a brindar un nou gol. En aquest cas a Memphis Depay, que ha tornat a jugar després de mes i mig lesionat. L’holandès ha anat a terra per tal de poder aprofitar una centrada del Mosquit i fer el 4-0. En definitiva, l’atacant ha aportat un gol i dues assistències davant l’Athletic Club que demostren que està disposat a ajudar el Barça fins a la finalització del seu contracte tot i no mostrar interès a renovar.



Més notícies
Aubameyang fa una tombarella per celebrar un gol | FC Barcelona
La ‘xavineta’ no s’atura, el Barça brilla i el Camp Nou embogeix (4-0)
Notícia: La ‘xavineta’ no s’atura, el Barça brilla i el Camp Nou embogeix (4-0)
Comparteix
Els blaugranes han derrotat l'Athletic Club amb una nova exhibició de futbol
Imatge d'un partit entre Polònia i Suècia | Europa Press
Tothom es nega a jugar contra Rússia a la repesca del Mundial
Notícia: Tothom es nega a jugar contra Rússia a la repesca del Mundial
Comparteix
Polònia, Suècia i República Txeca han anunciat la seva intenció de no enfrontar-se a la selecció russa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a febrer 28, 2022 | 12:09
    No volem inadaptats a Can Barça febrer 28, 2022 | 12:09
    Ja ha après català en Dembélé o serà un inadaptat més de tants com en corren per can Barça? Si de cas aviseu-lo que el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza cursos de l·lengua catalana molt bé de preu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa