Món Esport
Laporta sorprèn amb les seves declaracions sobre Haaland

Una de les notícies més destacades d’aquesta setmana en clau blaugrana ha estat la reunió que l’entrenador del Barça, Xavi Hernández, va mantenir amb Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund, a Alemanya. El tècnic català va trobar-se amb el davanter amb l’objectiu d’acostar el seu fitxatge de cara a la pròxima temporada. Xavi no va desmentir l’existència d’aquesta reunió en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Elx i tampoc va voler donar detalls sobre el que va parlar amb el futbolista.

Joan Laporta nega cap contacte amb el noruec

Tot i això, el president del Barça, Joan Laporta, ha sortit al pas dels rumors i ha desmentit que el club blaugrana estigui mantenint converses amb Haaland: “El Barça no està parlant amb el jugador. Quan hàgim de negociar, ho farem amb el Borrusia Dortmund“. A més, el màxim mandatari culer afegeix que “si hi ha hagut reunió entre Xavi i Haaland, no és de la meva incumbència No hi ha hagut cap negociació amb Haaland“. Laporta sentència reiterant el fet que el Barça no negocia directament amb els futbolistes: “Estem treballant en molts jugadors que poden millorar la plantilla de cara a la pròxima temporada d’acord amb les propostes de l’entrenador, el secretari tècnic i el director de futbol. Ara bé, no negociem amb els futbolistes”.

El motiu pel qual el president blaugrana insisteix tant a què el club català no manté converses amb cap jugador és perquè aquesta pràctica és il·legal. La normativa de la FIFA impedeix que cap equip negociï amb un futbolista al qual li queden més de sis mesos per a la finalització del seu contracte, com és el cas de Haaland. Les converses entre el Barça i el davanter només podrien produir-se en cas que l’entitat culer tingués permís del Borussia Dortmund, cosa que sembla poc probable. Per tant, si Laporta reconegués que Xavi Hernández està intentant convèncer Haaland de vestir de blaugrana, el FC Barcelona podria rebre una sanció per part de la FIFA i ser sancionat sense fitxar durant un temps. De fet, la premsa madrilenya ja està demanant que el Barça rebi aquest càstig per la reunió entre Xavi i Haaland.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi dona algunes pistes sobre els fitxatges de cara a la pròxima temporada
Notícia: Xavi dona algunes pistes sobre els fitxatges de cara a la pròxima temporada
Comparteix
El tècnic blaugrana ha parlat sobre la reunió amb Haaland, Pablo Torre i el futur d'Alves
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
La premsa madridista demana una sanció per a Xavi Hernández
Notícia: La premsa madridista demana una sanció per a Xavi Hernández
Comparteix
Alguns periodistes asseguren que el Barça ha infringit la llei amb la reunió entre Xavi i Haaland

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa